Execuţie mafiotă: o româncă a fost ucisă în faţa casei sale din oraşul spaniol Zaragoza. Poliţiştii au deja un suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: El Periodico de Aragon
FOTO: El Periodico de Aragon

Femeia de origine română a fost ucisă miercuri, 21 noiembrie, chiar în faţa casei sale din Zaragoza. Poliţiştii spanioli care anchetează acest caz susţin că românca a fost executată în stil mafiot.

Victima, Maria Marian, avea 29 de ani şi era originară din Sibiu. Potrivit publicaţiei El Periodico de Aragon,  femeia a coborât din maşină împreună cu sora ei, fiind împuşcată de doi bărbaţi care apoi s-au făcut nevăzuţi. În schimb, tinerei a reuşit să scape fără nicio zgârietură.

Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bprbaţi, care au deschis focul asupra lor, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi.

Maria Marian locuia de mai mulţi ani în Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei şi avea o relaţie cu un cetăţean spaniol. De altfel, bărbatul este unul dintre principalii suspecţi şi nu a fost găsit până acum de poliţişti.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite