Şi-a înjunghiat iubitul crezând că este vârcolac: ce scuză a găsit tânăra pentru fapta comisă şi ce pedeapsă a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ekaterina Tirskaya FOTO Daily Mail
Ekaterina Tirskaya FOTO Daily Mail

O tânără în vârstă de 22 de ani din Rusia şi-a înjunghiat iubitul în piept crezând că este vârcolac. În ciuda scuzei bizare pe care a invocat-o, s-a dovedit că fata nu are probleme de ordin psihic şi a fost pedepsită.

Ekaterina Tirskaya, o tânără rusoaică în vârstă de 22 de ani, a crezut că este Elena Gilbert (foto mic), personajul principal din popularul serial american „The Vampire Diaries“, şi şi-a înjunghiat iubitul susţinând că este vârcolac, scrie The Daily Mail. 

Era pentru prima dată când cei doi dormeau împreună, cunoscându-se pe reţelele sociale. Când s-a trezit, femeia i-a spus că este vampir şi că are misiunea de a ucide vârcolaci. 
 
Surprins de afirmaţiile tinerei, bărbatul i-a spus că nu crede în asemenea poveşti şi a îndemnat-o să meargă acasă.

image

Convinsă de sarcina pe care o avea de îndeplinit, femeia l-a aşteptat să iasă din baie şi l-a atacat cu un cuţit de bucătărie. Deşi bărbatul a reuşit să prindă cuţitul, tânăra a luat rapid altul şi i l-a înfipt în piept. 

Bărbatul a fost salvat de vecinii care au alertat autorităţile. 


După examinarea psihologică specialiştii au decis că tânăra era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când şi-a înjunghiat iubitul. Atacul a avut loc în luna februarie a acestui an, iar acum Ekaterina Tirskaya a fost condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare, plus plata a 4.400 de euro despăgubiri morale.  

image
Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri