Două persoane au căzut de la etajul I al unei cabane din zona Negoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipja SMURD şi un echipaj Salvamont intervin pentru salvarea a două persoane căzute de la etajul I al unei cabane din zona Negoiu.

Incindetul s-a petrecut în jurul orei 19.00, în zona Negoiu. Potrivit şefului Serviciului Salvamont Sibiu, Arian David, cei doi bărbaţi s-au sprijinit de o balustradă, s-au dezechilibrat, apoi au căzut. ”Cei doi s-au sprjinit de o balustradă care probabil s-a mişcat, s-au dezechlibrat şi au căzut. Balustrada nu s-a rupt. În urma căderii, cei doi bărbaţi au suferit multiple traume”, a declarat, duminică, Adrian David. Adrian David a precizat că patrula Salvamont din zona Negoiu a acordat primul ajutor răniţilor, până la sosirea echipei de la Sibiu.

Transportaţi cu elicopterul

”La faţa locului am decis ca unul dintre ei să fie transportat de echipa noastră până la drumul forestier - un drum de peste o oră - de unde a fost preluat de echipajul SMURD. Cel de-al doilea a fost preluat direct de la cabană de către elicopterul SMURD de la Bucureşti”, a mai spus Adrian David. Elicopertul l-a transporat pe rănit până la Aeroportul Sibiu de unde a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Sibiu. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 44 şi 45 de ani, sunt din Târgu Mureş. Doi turişti au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce au căzut de la etajul întâi al Cabanei Negoiu din Munţii Făgăraş, pentru salvarea unuia dintre ei fiind solicitat un elicopter SMURD de la Bucureşti.

Vă mai recomandăm: 

UPDATE VIDEO Crimă în Sibiu: un chiriaş ar fi fost ucis de patru bărbaţi. Aceştia au fost duşi la audieri, iar apoi reţinuţi pentru 24 de ore

Un bărbat de 56 de ani a fost ucis în Sibiu, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu proprietarul apartamentul în care locuia, dar şi cu prietenii acestuia.

Deznodământ în cazul crimei de la Valea Viilor - victimei i-a fost înfipt un pix în gât şi a fost lovită cu tigaia în cap. Autorul a fost arestat preventiv

Anchetatorii l-au reţinut pe presupusul autor al crimei care a avut loc pe 24 mai în localitatea Valea Viilor. Tânărul şi-a ucis victima cu o cruzime greu de imaginat.

Ilie Carabulea, trimis în judecată în dosarul Carpatica. Omul de afaceri este acuzat de săvârşirea a şase infracţiuni

12 persoane, printre care şi omul de afaceri sibian, au fost trimise în judecată în dosarul Carpatica Asig. Cauza se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite