Deznodământ în cazul crimei de la Valea Viilor - victimei i-a fost înfipt un pix în gât şi a fost lovită cu tigaia în cap. Autorul a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii l-au reţinut pe presupusul autor al crimei care a avut loc pe 24 mai în localitatea Valea Viilor. Tânărul şi-a ucis victima cu o cruzime greu de imaginat.

Tânărul suspectat de uciderea, pe 25 mai, a unui bărbat de 56 de ani din localitatea Valea Viilor, are 17 ani şi este din localitatea Copşa Mică. Deoarece părinţii lui sunt plecaţi la muncă în Grecia, rămăsese în grija fratelui mai mare, de 24 de ani, şi a cumnatei. 

Era în relaţii de amiciţie cu victima, au făcut mai multe plimbări împreună, iar în seara zilei de 23 aprilie şi-a  vizitat împreună cu victima un prieten din localitatea Brateiu. De aici, au mers la victimă acasă unde au mâncat şi au băut până în jurul orei 1 noaptea, când între cei doi a avut loc o altercaţie, pe fondul consumului de alcool. Ce a urmat este greu de descris în cuvinte. 

Bărbatul i-a înfipt victimei sale un pix în gât apoi l-a lovit cu un cuţit luat din casă în abdomen şi în zona cervicală, după care l-a lovit cu o tigaie metalică în zona capului şi cu încă un obiect de formă circulară. După ce l-a adus în stare de inconştienţă, i-a luat cheile de la maşină şi telefonul mobil şi a încercat să plece cu autoturismul, lucru pe care nu a reuşit să-l facă, neavând abilităţi de conducere. 

A abandonat maşina şi a aruncat cheile în curte, după care a plecat pe jos acasă având asurpra lui telefonul victimei pe care l-a folosit până când a fost reţinut de anchetatori. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. 

Mai puteţi citi:

GALERIE FOTO Un bărbat a fost ucis într-o localitate din judeţul Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite