Domeniul Public se mută pe Bulevardul Victoriei. Abonamentele de parcare se vor elibera pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de Administrare a Domeniului Public care are sediul în prezent în Piaţa Mică se va muta de luni, 3 februarie, în sediul Primăriei de pe Bulevardul Victoriei nr. 1-3, la demisol. La această adresă se vor muta birourile, dar şi casieria acestui serviciu, accesul spre casierie făcându-se pe intrarea laterală dinspre Piaţa Unirii.

Odată mutat în noul sediul, Serviciul va suplimenta numărul de ghişee pentru relaţia cu publicul. Ca o măsură de eficientizare a activităţii cu publicul abonamentele de parcare se vor elibera pe loc, după prezentarea documentelor necesare. Şi prelungirea avizelor pentru ocupare domeniului public cu terase se va face mult mai rapid, de pe o zi pe alta, după achitarea sumei corespunzătoare.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis anul trecut 4.119 abonamente, a vândut 317.000 de tichete de parcare pentru cele aproape 12.000 de locuri de parcare administrate de municipalitate. De asemenea serviciul public a emis avize de ocupare a domeniului public pentru cele 60 de terase estivale şi pentru comercianţii care au vândut pe domeniul public produse specifice diverselor sărbători de peste an.

Costul unui abonament pentru toate parcările administrate de Municipiu este de 30 de lei pe lună, abonamentul pentru o singură parcare costă 15 lei pe lună, iar riveranii vor plăti o sumă simbolică de 2 lei/lună.
 

Vă mai recomandăm:

Opt noi sensuri giratorii la Sibiu, în 2014. 51 de străzi vor fi modernizate

GALERIE FOTO Victor Ponta a inaugurat lotul 4 din Autostrada Orăştie-Sibiu

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat centrala hidroelectrică din localitatea sibiană Racoviţa

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite