Lucrările la străzi se reiau din ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrarile la strazi se reiau la Sibiu - Foto www.sibiu.ro
Lucrarile la strazi se reiau la Sibiu - Foto www.sibiu.ro

Datorită condiţiilor meteorologice favorabile, o parte din constructorii care au programat lucrări pe domeniul public au reluat deja sau urmează să reia lucrările la străzi.

“Vor fi efectuate în această perioadă lucrări de săpătură şi bordurare şi lucrări la reţele. Constructorii vor lucra atât timp cât vremea permite acest lucru. În cazul în care va începe să ningă aceştia se vor retrage. Mi s-a părut important să folosim la maxim această perioadă.” a declarat primarului Klaus Iohannis.

De luni, 13 ianuarie s-au reluat lucrările de modernizare pe strada 9 Mai. Lucrările pe tronsonul dintre strada Faurului şi strada Târgului au fost finalizate încă din toamna anului trecut. Lucrările s-au reluat din această săptămână pe tronsonul dintre strada Târgului şi strada Liviu Rebreanu unde se va efectua în această perioadă săpătura generală şi cele câteva braşamente care mai erau necesare pentru reţelele de apă şi canalizare.

Din această săptămână DPC a reluat lucrările pe strada Oaşa unde sunt planificate lucrări de reabilitare a carosabilului şi a trotuarelor, precum şi lucrările la parcările de pe strada Onceşti. De asemenea, de săptămâna viitoare, în cazul în care condiţiile meteo rămân favorabile, DPC va începe lucrările de reparaţii pe străzile A. I. Cuza şi Călugăreni. Pe aceste străzi s-a lucrat toamna trecută la reţelele de apă şi canalizare, fiind programate în 2014 lucrări pentru refacerea carosabilului şi trotuarelor. În această perioadă se vor executa lucrări de săpătură generală şi bordurare.

Din 1 februarie DPC va începe lucrările pe strada Lomonosov. Reţeaua de apă a fost refăcută pe această stradă în 2013, în 2014 fiind programate reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor. Şi constructorii care lucrează pe contractele încheiate în cadrul proiectului finanţat din fonduri structurale POS Mediu planifică reluarea lucrului. Se lucrează în prezent la Staţia de Apă Sibiu Sud şi la staţia de epurare. Constructorii pregătesc şi zona prelungirii bulevardului Corneliu Coposu unde urmează să se reia lucrul la subtraversarea căii ferate cu noua reţea de canalizare.

Vă mai recomandăm:

Opt noi sensuri giratorii la Sibiu, în 2014. 51 de străzi vor fi modernizate

GALERIE FOTO Victor Ponta a inaugurat lotul 4 din Autostrada Orăştie-Sibiu

VIDEO Premierul Victor Ponta a inaugurat centrala hidroelectrică din localitatea sibiană Racoviţa

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite