Ce făcuse tânărul din Sibiu înainte de a fi ucis în bătaie în fața unui bloc, în urmă cu 2 zile

0
Publicat:

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Sibiu. Tânărul care a fost ucis în bătaie sâmbătă noaptea agresase înainte de conflictul cu cel care l-a omorât cinci vecini de-ai acestuia, chiar în blocul unde locuiau, relatează Agerpres.

Un bărbat a fost reținut în acest caz FOTO Shutterstock
Un bărbat a fost reținut în acest caz FOTO Shutterstock

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 05.08.2023, în jurul orei 22.00, victima, un tânăr în vârstă de 23 ani, s-a deplasat pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, unde, într-un interval scurt de timp, a agresat 5 persoane, pe care acesta nu le cunoştea. Alarmat de gălăgia produsă pe scară şi de convorbirea telefonică avută cu unul dintre bărbaţii loviţi de victimă, inculpatul a ieşit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă. A intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ. Inculpatul a desprins apoi o platbandă dintr-o bancă situată în apropiere, lovind victimă în zona capului şi a gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul tânărului în vârstă de 23 ani. Potrivit fisei de constatări preliminare, moartea a fost violentă şi s-a datorat stopului cardio-respirator consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie subarahnoidiană şi panventriculară cerebrală consecutivă", a anunţat printr-un comunicat, prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Sibiu, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, inculpatul, un bărbat în vârstă de 68 de ani din municipiul Sibiu, a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Un tânăr a fost găsit mort pe caldarâm, cu capul spart, iar un suspect a fost reținut

O crimă s-a petrecut sâmbătă seara, 5 august pe o stradă din Sibiu. Un tânăr de 23 de ani a fost găsit fără suflare în fața unui imobil, cu răni la cap, iar un bărbat de 55 de ani a supraviețuit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, în jurul orei 22,00, printr-un apel la 112 s-a aflat că un tânăr zace plin de sânge pe caldarâm în municipiul Sibiu.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au constatat că victima este în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată. Un alt bărbat, însă, care de asemenea a suferit agresiuni a scăpat cu viață. 

În zonă a ajuns și o echipă formată din polițiști de Investigații criminale, criminaliști, precum și un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu. Primele cercetări au scos la iveală faptul că tânărul care murise avea doar 23 de ani și era din municipiul Sibiu.

O persoană a fost reținută în acest caz, bănuită că ar avea legătură agresiunile comise și implicit cu crima.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite