Autobuz cu 30 de pasageri, la un pas să se răstoarne în râul Cibin. Şoferului i s-a făcut rău la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul a ieşit în afara carosabilului. FOTO: Ora de Sibiu
Autobuzul a ieşit în afara carosabilului. FOTO: Ora de Sibiu

Un autobuz cu 30 de pasageri la bord a ajuns pe malul râului Cibin, în Sibiu, după ce şoferului i s-a făcut rău şi a pierdut controlul volanului.

Duminică, în jurul orei 11:00, un autobuz Tursib a ieşit în afara părţii carosabile, pe malul râului Cibin, relatează Ora de Sibiu. S-a întâmplat pe strada Malului, în apropierea intersecţiei cu Neculce. Autobuzul a părăsit partea carosabilă spre stânga, oprindu-se în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri. Fără probleme de trafic.”, transmit reprezentanţii IPJ Sibiu.

Şoferul a avut un atac de panică

La faţa locului se acordă îngrijiri medicale şoferului cu atac de panică. „Din informaţiile primite, în acest moment nu sunt alte persoane care necesită îngrijiri medicale. Intervenţia se află în dinamică.”, transmite ISU Sibiu.

Pasagerii, în afara oricărui pericol 

Potrivit primelor informaţii, şoferului i s-ar fi făcut rău şi a pierdut controlul volanului. Pasagerii sunt în afara oricărui pericol. La momentul producerii incidentului, un echipaj de poliţie se afla în benzinăria din apropiere şi a intervenit, acordând ajutor pasagerilor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite