Şofer argeşean beat, implicat în două accidente rutiere, la câteva ore distanţă unul de altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Un bărbat din Piteşti a fost implicat, sâmbătă, în două accidente rutiere, în decurs de câteva ore. Poliţiştii au constatat că şoferul consumase alcool. Două persoane au fost rănite. Pe numele individului a fost deschis dosar penal.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că, un bărbat de 55 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 73, dinspre Mioveni către Piteşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de deplasare, de un bărbat de 24 de ani, din Mărăcineni.  
 

În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism şi pasagera din acesta au fost răniţi uşor (din primele investigaţii medicale) şi transportaţi la spital. 

Anterior, fusese implicat într-un alt eveniment rutier

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, anterior, bărbatul de 55 de ani fusese implicat într-un alt eveniment rutier, fără victime, pe DN 73 E, cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, dar si-a continuat deplasarea.

"În urma testării tuturor conducătorilor auto din cele două evenimente rutiere cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele", precizează IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite