Au apărut primele terase în centrul istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Terasele de pe Centru la purecat

Odată cu apropierea de primăvară, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis deja patru avize pentru ocuparea domeniului public pentru terase.

Una dintre aceste terase este deja amplasată în Piaţa Mare, o terasă este amplasată pe strada Nicolae Bălcescu şi două terase care vor fi amplasate în Piaţa Mică.

“Chiar dacă nu este sezon, ne bucurăm că există interes în amplasarea de astfel de terase, acestea făcând parte din imaginea oraşului. Tocmai de aceea, în cazul amplasării acestor terase în extrasezon am fost de acord cu instalarea unor laterale complet transparente menite să asigure adăpost în caz de vreme nefavorabilă” a spus primarul Klaus Iohannis.

Pe parcursul anului 2013 au funcţionat pe domeniul public 60 de terase. 

Vă mai recomandăm: 

25 de ore de teatru non-stop, pentru sibieni

În perioada 5-6 aprilie 2014 va avea loc la Sibiu a patra ediţie a maratonului „25 de ore de teatru non-stop”. Festivalul, organizat de Asociaţia Culturală BIS, s-a născut în primăvara anului 2011 din dorinţa de a celebra Ziua Mondială a Teatrului.

Cinci nominalizări la Gala UNITER 2014 pentru Teatrul Naţional din Sibiu

Uniunea Teatrală din România a anunţat lista nominalizărilor pentru ediţia din acest an a Galei Premiilor UNITER. Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a fost nominalizat la cinci categorii.

3.000 de minute de teatru în martie, la Sibiu. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la 34 de reprezentaţii dintre care 3 premiere

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă în luna martie 3005 minute de teatru, împărţite în nu mai puţin de 34 de reprezentaţii, ce vor avea loc în 4 spaţii de joc diferite.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite