Accident pe DN 14, în Sibiu. Coliziune între un autoturism şi un microbuz cu pasageri, soldată cu trei victime FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier cu trei victime pe DN 14 în Şaroş pe Târnave la Sibiu Foto Adevărul
Accident rutier cu trei victime pe DN 14 în Şaroş pe Târnave la Sibiu Foto Adevărul

Accidentul rutier s-a produs în jurul orelor amiezii vineri, 10 septembrie, în zona Şaroş, pe Târnave. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care un copil de 10 ani.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii IPJ SIibiu reiese că a avut loc o coliziune între un autoturism şi un microbuz pentru transport persoane, autovehicule conduse din direcţii opuse.

În microbuz, în momentul impactului se aflau patru pasageri, dintre care doi copii. Nici unul nu a avut de suferit, fiindcă toate cele trei victime se aflau în autoturismul implicat în accident. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Printre ele este un copil de 10 ani, suspect de fractură de femur, care a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe Mediaş.  

GALERIE FOTO - ACCIDENT PE DN 14 - SIBIU LA ŞAROŞ PE TÂRNAVE, CU TREI VICTIME

Celelalte două victime, adulţi, au refuzat transportul la spital.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă SIBIU a trimis la locul accidentului un echipaj tip B. 

Pe perioada în care traficul în zonă a fost blocat total, conducătorii auto care tranzitau zona au fost sfătuiţi să ocolească pe traseul Hoghilag - Dumbrăveni.

La volanul autoturismul se afla un şofer de 34 de ani din judeţul Harghita, iar microbuzul era condus de un altul de 35 de ani, din Cisnădie - Sibiu. 

În urma impactului, ambele vehicule implicate s-au răsturnat: microbuzul pe şosea, iar autoturismul în şanţul de pe marginea drumului.

Traficul în zonă a fost reluat alternativ la mai bine de o jumătate de oră de la anunţarea accidentului în spaţiul public. 

Vă mai recomandăm şi:

Accident mortal pe DN 1: o şoferiţă a intrat într-un stâlp. La cât s-a blocat acul vitezometrului FOTO VIDEO

Urmărire ca-n filme: pasagerul unui fugar, accidentat în timpul cursei nebune. Maşină de poliţie, avariată VIDEO 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite