VIDEO O nouă amânare în dosarul pedofilului Adrian Nistor. Cum a ademenit un băieţel de doar şapte anişori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Satu Mare au stabilit un nou termen de judecare a dosarului în care Adrian Nistor, fiul unul fost poliţist din Satu Mare este acuzat de corupţia sexuală a unui minor de doar şapte ani. Decizia a venit după ce avocatul pedofilului, Adrian Cozma, a renunţat să-l reprezinte.

Marţi, 11 februarie, a avut loc cel de-al patrulea termen în dosarul în care sătmăreanul Adrian Nistor este acuzat de corupţie sexuală. Acesta a fost trimis în judecată pentru că în vara anului trecut a abuzat sexual un copil de doar şapte anişori.

În şedinţa de azi magistraţii Judecătoriei Satu Mare au decis să amâne audierea psihologului care l-a examinat pe copilul abuzat dar şi a fostei soţii a inculpatului, după ce avocatul lui Nistor, Adrian Cozma, a renunţat să-l mai reprezinte.

Pedofilul va fi apărat în continuare de un avocat din oficiu, care a cerut amânarea termenului pentru a avea timp să analizeze dosarul. Magistraţii Judecătoriei au admis cererea acestuia, fapt pentru care procesul a fost amânat pe 11 martie.

Ancheta propriu zisă împotriva tânărului a fost declanşată după ce două sătmărence, Edita Enciu şi Andreea Demeter au iniţiat un proiect anti-pedofilie. Cele două au şi organizat un marş la Satu Mare, unde au participat peste 150 de oameni. De asemenea, sătmărencele au predat presei un filmuleţ în care familia băieţelului povesteşte cu lux de amănunte cum copilul a fost atras de pedofil. Se pare că acţiunea celor două sătmărence a stârnit reacţii şi s-au luat măsurile necesare pentru ca tânărul să fie cercetat pentru această faptă.



Citeşte şi

UPDATE O reţea extinsă de pedofilie, care abuza sexual copii din România şi Ucraina, a fost desfiinţată de politiştii canadieni

Un taximetrist clujean a violat, timp de mai multe luni, fiica de 12 ani a concubinei. Pedofilul, prins în flagrant de mama minorei, e în arest

VIDEO Fiul unui fost poliţist, acuzat de pedofilie. Cum l-a convis pe băieţelul de doar şapte ani să săvârşească o astfel de faptă

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite