VIDEO Fiul unui fost poliţist, acuzat de pedofilie. Cum l-a convis pe băieţelul de doar şapte ani să săvârşească o astfel de faptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Nistor, sătmăreanul cercetat pentru corupţie sexuală  FOTO  informaţia-zilei.ro
Adrian Nistor, sătmăreanul cercetat pentru corupţie sexuală  FOTO  informaţia-zilei.ro

Sătmăreanul Adrian Nistor, fiul unui fost poliţist, a fost trimis în judecată de către o familie din Satu Mare, care îl acuză că le-ar fi obligat fiul de doar şapte ani să-l masturbeze. La Judecătoria Satu Mare va avea loc astăzi primul termen de judecată.

Tânărul este acuzat că a obligat un copil de şapte ani să-l masturbeze. Informaţia-zilei scrie că susnumitul este fiu de fost poliţist. Ancheta propriu zisă împotriva tânărului a fost declanşată după ce două sătmărence, Edita Enciu şi Andreea Demeter au iniţiat un proiect anti-pedofilie.

Cele două au şi organizat un marş duminică seara la Satu Mare, unde au participat peste 150 de oameni. De asemenea, sătmărencele au predat presei un filmuleţ în care familia băieţelului povesteşte cu lux de amănunte cum copilul a fost atras de pedofil. Se pare că acţiunea celor două sătmărence a stârnit reacţii şi s-au luat măsurile necesare pentru ca tânărul să fie cercetat pentru această faptă.

Vezi aici mărturia părinţilor a căror copil a fost abuzat

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite