Tragedie în Satu Mare. Un bărbat a cărui identitate nu a fost stabilită a murit după ce s-a aruncat de pe Golescu în Someş

0
0

Un bărbat din Satu Mare a hotărât să-şi pună capăt zilelor aseară, în jurul orei 20.00, când s-a aruncat în râul Someş de pe podul Golescu. Cadavrul bărbatului a fost găsit la o distanţă de 4 km de podul tehnologic, înspre localitatea Dara.

PompieriI au intervenit la faţa locului în jurul orei 20.00, cu o autospeciala şi o barcă pneumatică.

S-a intervenit pentru scoaterea persoanei de sex masculin cu ajutorul bărcii pneumatice şi a accesoriilor din dotare.

Intervenţia  s-a finalizat la ora 22.20, fără a putea stabili  identitatea victimei, cercetările urmând să fie efectuate în continuare de către organele de poliţie abilitate.

Potrivit poliţiştilor, cadavrul bărbatului a fost găsit în râul Someş abia după două ore de căutări, la o distanta de 4.000 metri faţă de podul tehnologic înspre localitatea Dara.

“Cadavrul nu prezenta urme deviolenţă şi nu a fost identificat. Se efectuează verificări în scopul stabilirii identităţii persoanei decedate şi a cauzei morţii”, informează Poliţia.

Vă recomandăm şi

Un pacient de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi a murit după ce a căzut de la etajul al şaptelea

Şeful de post din Drăgăneşti de Vede s-a împuşcat în cap din cauza stresului. A lăsat în urmă un bilet în care şi-a trecut datoriile

FOTO Gestul unei mame îndurerate: l-a trimis într-o ultimă aventură pe fiul ei mort

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri