Tamponare provocată de şeful CJ Satu Mare. Adrian Ştef, a avariat un BMW, dar şi maşina sa de lux, un AUDI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost implicat intr-un accident rutier sâmbătă după-amiază. Nicio persoană nu a fost rănită, însă trei maşini au fost grav avariate. Oamenii legii i-au suspendat permisul şefului CJ, acesta urmând să fie pieton pentru următoarele 60 de zile.

Potrivit martorilor, citaţi de Vocea Transilvaniei, în jurul orei 13.40, Adrian Ştef, aflat la volanul autoturismului personal, un AUDI A6, nu a acordat prioritate şoferului unui BMW seria 3, într-o intersecţie, iar maşina sa a fost izbită din plin. După impact autoturismul în care se afla a ricoşat într-un Renault Megane, parcat pe marginea drumului.

Adrian Ştef şi-a recunoscut vina, potrivit aceleaşi surse, a chemat Poliţia şi o firmă de tractări pentru a ridica cele trei maşini. Pagubele vor fi suportate de firma la care maşina preşedintelui CJ este asigurată.

Poliţiştii i-au testat cu aparatul alcooltest pe cei doi şoferi, care a indicat o alcoolemie 0 pentru aceştia. Oamenii legii i-au suspendat preşedintelui CJ Satu Mare permisul de conducere, Adrian Ştef urmând să fie pieton pentru următoarele 60 de zile.

Vă recomandăm şi

Autocar răsturnat în judeţul Sibiu. Bilanţ provizoriu: doi morţi şi şapte răniţi

Grav accident pe DN1, în Sibiu. Două persoane au murit după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

FOTO VIDEO Două BMW-uri, făcute zob într-un accident pe strada Mare a Unirii, din vina unui şofer vitezoman. Alte două maşini au fost lovite în eveniment

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite