Soţia fostului ministru Victor Paul Dobre a fost implicată într-un accident grav petrecut în faţa unui complex comercial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Xenia Dobre a scăpat cu viaţă dintr-un accident destul de grav. Soţia deputatului Vivtor Dobre a ajuns la urgenţe cu mai multe răni. Se pare chiar că are un picior rupt.

Xenia Dobre se afla la volanul autoturismului personal marca MiniCooper şi conducea regulamentar pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraş. La un moment dat, pe sensul ei de circulaţie a apărut din senin un autoturism Audi care a lovit-o frontal. Martorii spun că şoferul autoturismului Audi ar fi încercat să evite un alt şofer care făcea o manevră greşită şi a intrat pe contrasens. Maşinile au fost şifonate rău în urma impactului frontal. Ambii şoferi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă.

Pentru că în urma accidentului, pe carosabil au rămas numeroase părţi din caroseriile celor două maşini, dar şi mult antigel şi ulei, pompierii au fost nevoiţi să cureţe cu jet de apă. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite