Rezultate excelente pentru judoul sătmărean. Sportivii de la CSM şi CS UNIO au câştigat patru medalii la Campionatul Naţional de Tineret U-23

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea a găzduit la sfârşitul săptămânii abia încheiate CN de judo Tineret U-23, competiţie la care judoka sătmăreni au obţinut performanţe deosebite, reuşind să câştige o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

Performerul delegaţiei sătmărene a fost Eduard Nicolaescu care a devenit campion naţional la categoria 73 de kg, sportiv al clubului CSM Satu Mare. La categoria 60 kg, Cristian Sereş a cucerit medalia de bronz, acesta având dublă legitimare: CSM Satu Mare-UNIO Satu Mare.

O prestaţie excelentă au avut şi fetele. Dora Kovacs şi Mihaela Faur au ieşit vicecampioane naţionale la categoria 70 de kg, respectiv 78 de kg, sportivele fiind legitimate la CS Unio.

CSM Satu Mare a avut şi un reprezentat la Cupa Mondială din Varşovia, Remus Lazea. Acesta a avut o evoluţie excelentă la categoria 66 kg reuşind în final să se claseze pe locul V, poziţie care îi aduce puncte consistente în clasamentul pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

În zilele ce urmează echipa se adună la Satu Mare pentru a participat la finala Campionatului naţional de judo pe echipe ce va avea loc în data de 7 martie la Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre. Tot în 7 martie, Eduard Nicolaescu va participa la Cupa Europei de seniori din Elveţia.

Vă mai recomandăm

O medalie de aur şi cinci de bronz pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Campionatele Naţionale de la Iaşi

Locul II pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Memorialul „Ştefan Vodă”

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite