EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a V-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fabricat in sm

Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord VestşiAsociaţiaCamera Meşteşugarilor Satu Mare organizează evenimentul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, ediţia a V-a.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 mai 2015 în incinta fostului supermarket Interex din municipiul Satu Mare.

România este cea mai mare piaţă din Sud-Estul Europei. Sectoarele strategice şi pieţele ţintă pentru perioada următoare ale Guvernului României sunt automotive, maşini şi echipamente electronice, IT&C, mobilă, confecţii şi încălţăminte, domenii în care firmele membre ale Asociaţiei Economice Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest şi Asociaţiei Camerei Meşteşugarilor au demonstrat că pot face performanţă.

 EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă şi îşi promovează produsele şi serviciile cu dorinţa de a genera o imagine reală şi pozitivă privind potenţialul economic al judeţului nostru, precum şi prezentarea şanselor oferite tinerei generaţii în realizarea unei cariere profesionale de succes.

Anul acesta evenimentul este concentrat în jurul conceptului de Business-to-Business (B2B), ceea ce înseamnă că expozanţii îşi pot invita colaboratorii la eveniment pentru a promova împreună produsele şi serviciile firmelor din municipiul şi judeţul Satu Mare.

Cei care doresc să participe şi/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm.ro.

Vă mai informăm

O româncă, şefă de promoţie la cea mai cunoscută şcoală de comerţ din Franţa: „La noi în ţară mulţi studenţi trec prin facultate ca peştele prin apă”

Timişoara are cea mai dinamică economie din România. Valoarea exporturilor a ajuns la 4.125 milioane euro. Creştere cu 965 milioene de euro

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite