Fostul primar Dorel Coica, în cursă pentru şefia PSD Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Coica
Dorel Coica

Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare va organiza în decurs de o săptămână conferinţa judeţeană de alegeri. Cel mai nou nume vehiculat să intre în luptă pentru această funcţie este cel al fostului primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Partidul Social Democrat din Satu Mare mai are aproximativ o săptămână până la alegerea unui nou preşedinte al organizaţei judeţene, după ce interimatul lui Octavian Petric a fost întrerupt prin decizia organizării conferinţei judeţene de alegeri. În cursa pentru fotoliul de preşedinte s-au vehiculat mai multe nume, primele două dintre acestea fiind cel al lui Ciprian Ardelean, actualmente consilier judeţean, şi al primăriţei din Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca.

Între timp, fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, în prezent preşedinte la organizaţia municipală, şi-a manifestat interesul pentru a intra în cursa pentru preşedenţia organizaţiei judeţene. Acesta a fost interimar în această funcţie timp de aproximativ 3 săptămâni, până ce Octavian Petric a preluat conducerea, tot cu titlul de interimar.

În ceea ce îl priveşte pe Octavian Petric, acesta încă nu s-a pronunţat dacă doreşte să candideze. Pentru PSD ar fi o premieră ca la conferinţa judeţeană de alegeri să aibă mai mult de un candidat pentru funcţia de preşedinte, după ce ani la rând cei prezenţi la conferinţă nu prea au avut de ales atunci când a venit vorba de votarea viitorului preşedinte.

Un semn de întrebare îl reprezintă şi numele care va prelua funcţia de preşedinte la organizaţia municipală, în cazul în care Dorel Coica va fi ales preşedinte la organizaţia judeţeană. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite