Chefuri electorale PSD. După cel de la Cluj, o altă petrecere s-a ţinut la Satu Mare, la puţin timp după înmormântarea lui Iovan şi a studentei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 1.000 de persoane au participat sâmbătă, 25 ianuarie, la un eveniment organizat de PSD Satu Mare într-un cămin cultural din Racşa, judeţul Satu Mare. Această petrecere avea loc la o zi după înmormântarea lui Adrian Iovan şi a studentei care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de la Cluj.

La o zi  după înmormântarea pilotului Adrian Iovan, la un cămin cultural din comuna Racşa, judeţul satu Mare, a avut loc o petrecere cu circa 1.000 de invitaţi. Printre aceştia s-au numărat Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, vicepreşedintele Ioan Rus, sociologul Vasile Dâncu, europarlamentarii Corina Creţu şi Ioan Mircea Paşcu.

Nu mai puţin de 1.000 de persoane au participat sâmbătă, 25 ianuarie, la un eveniment organizat de PSD Satu Mare într-un cămin cultural din Racşa, judeţul Satu Mare. Potrivit portalsm.ro, întâlnirea a fost organizat pentru sărbătorirea Mici Unirii, „scopul manifestării fiind un fel de start pentru mobilizarea generală pentru alegerile europarlamentare din luna mai“.

Această petrecere avea loc la o zi după înmormântarea lui Adrian Iovan şi a studentei care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident aviatic de la Cluj. Însă, în aceeaşi zi cu înmormântarea, după câteva ore, la Cluj-Napoca, la un hotel de patru stele, a avut loc o petrecere asemănătoare cu cea din Satu Mare de sâmbătă, 25 ianuarie.

Asta în contextul în care în mai multe judeţe din ţară, în semn de respect faţă de familiile îndoliate, autorităţile au hotărât să nu se mai organizeze hora care se încheia evenimentul.

La petrecere au participat Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, vicepreşedintele Ioan Rus, sociologul Vasile Dâncu, europarlamentarii Corina Creţu şi Ioan Mircea Paşcu, membrii de vază din PSD Maramureş, Satu Mare şi Cluj, primari PSD, consilieri, directori de instituţii, membri şi simpatizanţi.

În discursurile lor, invitaţii de seamă au vorbit, în mare parte, despre alegerile europarlamentare care vor avea loc peste patru luni, targetul PSD fiind de a obţine peste 30% la nivel naţional şi 30% în judeţele din Transilvania.
Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, le-a adresat invitaţilor de seamă, potrivit portalsm.ro, să îi transmită preşedintelui Victor Ponta că „PSD Satu Mare este o organizaţie puternică, disciplinată şi pregătită de campania electorală”. Masa invitaţilor a fost una bogată de pe care nu a lipsit tradiţionala pălincă de Oaş.

Primarul Dorel Coica, a fost, la rândul lui, prezent la petrecerea de la Racşa, în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Satu Mare. Potrivit edilului şef, acesta a fost invitat la întâlnire împreună cu membri din organizaţie de către preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Govor, şi că din acest motiv nu cunoaşte detalii despre organizare.

“Eu, alături de membri din organizaţie am participat ca şi invitaţi, organizatori fiind Mircea Govor şi Betea, primarul comunei Racşa. În opinia mea, această petrecere a fost un moment potrivit pentru a ne ura un La multi Ani, pentru că nu ne-am întâlnit anul acesta cu toţii şi desigur, pentru a ne ura succes la alegeri”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale a PSD Satu Mare, Dorel Coica.

Mai puteţi citi:

EXCLUSIV Petrecere organizată de PSD Cluj, la câteva ore după înmormântarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite