Bărbat în stare gravă după ce a căzut în fosa septică a unei ferme de porci din Satu Mare

0
Publicat:

Un bărbat a fost dus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, marţi, după ce a căzut într-o fosă septică a unei ferme de porci, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş", potrivit Agerpres.

Elicopter SMURD. FOTO Arhivă
Elicopter SMURD. FOTO Arhivă

S-a întâmplat în localitatea Bogdand.

ISU a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane de sex masculin cu vârsta aproximativa de 40 ani, aflat în stop cardio respirator, survenit în urma căderii acestuia în fosa septică a unei ferme de creştere a porcilor din localitatea Bogdand. Către locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat ulterior şi elicopterul Smurd. Totodată s-a cerut şi intervenţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui echipaj a ajuns prima dată, începând manevrele de resuscitare", precizează sursa ISU „Someș”. 

Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD.

„La sosirea elicopterului Smurd, victima a fost predată echipajului medical, prezentând semne vitale. Aceasta a fost intubată şi ventilată mecanic, fiind transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare", a mai transmis ISU „Someș”.

Tot marți, o femeie din Ialomița a avut parte de un sfârșit cumplit după ce s-a prăbușit într-o hazna. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, n-a putut fi resuscitată. În urmă cu câțiva ani, un copil cu autism în vârstă de nouă ani, din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, a fost la un pas de o moarte cumplită, după ce a căzut într-o hazna.  

În urmă cu câțiva ani, un copil cu autism în vârstă de nouă ani, din localitatea Pechea, judeţul Galaţi, a fost la un pas de o moarte cumplită, după ce a căzut într-o hazna.  

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite