Tânăr arestat preventiv după ce şi-a împuşcat cu intenţie concubina. Agresorul deţinea arma ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

În urma perchiziţiei efectuate la domiciliul suspectului, poliţiştii au descoperit trei pistoale, dintre care unul letal, dar şi 200 de cartuşe. Bărbatul nu avea autorizaţie pentru niciuna dintre arme.

Un bărbat de 27 de ani, din Caraş Severin, a fost arestat preventiv, vineri, în urma unei decizii a Judecătoriei Reşiţa, după ce şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft. În cursul anchetei, poliţiştii au găsit în locuinţa acestuia, mai multe arme, cartuşe şi proiectile metalice şi de cauciuc.

„Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, a informat IPJ Caraş- Severin.

În urma incidentului, în care bărbatul de 27 de ani şi-a împuşcat, din câte se pare cu intenţie, concubina cu un pistol de tip Airsoft, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului şi au găsit  3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartuşe cu glonţ şi peste 200 de proiectile metalice şi de cauciuc.

În verificări s-a stabilit că bărbatul nu era autorizat pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor letale şi neletale, supuse autorizării. Starea victimei este stabilă, rănile produse fiind foarte grave.

Vă recomandăm şi:

Violenţă în scara blocului. Un tânăr a fost „ciuruit” cu bile metalice în timpul unui scandal între vecini

UPDATE Bărbat împuşcat într-o comună din Olt. Echipajul de prim-ajutor nu l-a mai putut salva

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite