Violenţă în scara blocului. Un tânăr a fost „ciuruit” cu bile metalice în timpul unui scandal între vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr a fost împuşcat de vecinul său, cu un pistol cu bile metalice, în urma unui scandal izbucnit în scara blocului.

Doi localnici din Vulcan au ajuns la Poliţie după ce s-au „duelat” în scara blocului. Au folosit un topor, o bâtă şi un pistol.

Conflictul dintre cei doi vecini care locuiesc într-un bloc din Vulcan a degenerat. Marţi, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a reclamat la Poliţie că în noaptea precedentă a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, care ar fi lovit cu un topor în uşa acestuia. Localnicul a susţinut că marţi în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de tânărul înarmat cu o bâtă de baseball, care i-a adresat ameninţări. La rândul său, bărbatul de 30 de ani a reclamat că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol cu bile metalice şi a tras asupra lui trei focuri. Victima ar fi fost rănită în zona abdominală, latero-cervicală şi în picior.

„În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictu. Pistolul a fost a fost ridicat de anchetatori. Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conştienţă la Spitalul din Vulcan, pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea  regimului  armelor şi muniţiilor şi distrugere”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Vili Rupa primeşte daune pentru tortură: „M-au ţinut în lanţuri 88 de zile în celulă, mi-au spart dinţii”

O uzină din vestul ţării a reluat producţia militară după 14 ani şi fabrică grenade de mână defensive

Revoltă împotriva „monstrului din parc”. Cine e tânărul care a nenorocit un copil şi de ce a plâns după gestul oribil

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite