Patronul unui cunoscut restaurant din Reşiţa, dat dispărut din Vinerea Mare, a fost găsit mort într-o râpă

0
0
Maşina găsită într-o râpă FOTO Expressdebanat.ro
Maşina găsită într-o râpă FOTO Expressdebanat.ro

Maşina lui Dumitru Şeicaru a fost găsită într-o râpă, pe drumul dintre Caraşova şi Anina. Bărbatul de 64 de ani era decedat. Trupul a fost găsit în exteriorul autoturismului, la câţiva metri distanţă.

Dumitru Şeicaru, patronul restaurantului Aurora din Reşiţa a fost dat dispărut încă de Vinerea Mare. Acesta plecase cu maşina, iar pentru că nu s-a mai întors acasă şi nu a mai putut fi contactat prin telefon, a fost anunţată poliţia.  

Dumitru Şeicaru a fost găsit, miercuri, fără suflare, acesta fiind implicat într-un accident rutier. Maşina lui Şeicaru era răsturnată într-o râpă, pe drumul dintre Caraşova şi Anina, iar trupul bărbatului de 64 de ani a fost găsit în exteriorul autoturismului, la câţiva metri distanţă.  

Descoperirea a fost făcută de un prieten de-al fiului victimei, în timpul căutărilor. 

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul se deplasa din direcţia Anina către Reşiţa, ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului. Maşina şi trupul bărbatului au fost descoperiţi într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă, cu o diferenţă de nivel de aproximativ opt metri. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentanţii IPJ Caraş-Severin. 

Accident FOTO Expressdebanat

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului FOTO Expressdebanat.ro
 

Având în vedere faptul că la faţa locului nu se văd urme de frânare, este luată în calcul posibilitatea ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan, fapt care va trebui confirmat în urma necropsiei.  

Dumitru Şeicaru


Dumitru Şeicaru a fost patronul restaurantului Aurora din Reşiţa

Vă mai recomandăm să citiţi:

Grav accident rutier pe DN6. Cinci persoane, între care doi copii, implicate. Unul dintre adulţi a decedat
 

Un şofer a încercat să-i fenteze pe inspectorii de la RAR acoperind cu bandă neagră ledurile care semnalau avarii

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite