Copilaş de 2 ani dat dispărut, găsit în albia unui râu, la 3 kilometri de casă

0
0
Imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul
Imagine ilustrativă Foto Arhiva Adevărul

Tragedia s-a produs miercuri seara, 27 aprilie, în Tălmaciu - Sibiu. Părinţii unui copilaş au anunţat că acesta a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Miercuri, în jurul orei 20:35, tatăl unui copil de doar 2 ani şi 9 luni a sesizat Poliţia din Tălmaciu despre dispariţia fiului său care fusese văzut ultima dată cu mai bine de o oră şi jumătate mai devreme, răstimp în care familia l-a căutat peste tot: pe la vecini, la rude, în locurile preferate,

„S-au constituit în regim urgent echipe de cercetare, formate din patrule de poliţie, pompieri voluntari din Tălmaciu şi membri ai familiei”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Lazăr. 

După mai bine de trei ore de la dispariţia copilului, în jurul orei 22:00, un bărbat a anunţat că l-a găsit în albia râului Cibin, la aproximativ 3 km distanţă de casă. Cum a ajuns micuţul atât de departe de locuinţă, la vârsta lui, rămâne deocamdată un mister de elucidat pentru anchetatori. 

Preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, aici medicii nu au putut decât să declare decesul acestuia, din păcate. 

„În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs acest tragic eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Vă mai recomandăm şi: 

Spitale acuzate că-şi înfometează pacienţii versus unităţi cu meniu variat: „Ce să faci cu 11 lei?” FOTO

UPDATE Doi copii, atacaţi de un urs la marginea unui sat din Sibiu. „A fost muşcat de cap, abdomen şi fese”

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite