Un şofer a încercat să-i fenteze pe inspectorii de la RAR acoperind cu bandă neagră ledurile care semnalau avarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mercedesul nu a trecut testul de la RAR FOTO Facebook/ Registrul Auto Român Oficial
Mercedesul nu a trecut testul de la RAR FOTO Facebook/ Registrul Auto Român Oficial

Inspectorii de la Registrul Auto Român (RAR) Caraş-Severin au descoperit că o bandă neagră de izolare lipită pe bordul unei maşini ascundea un mic secret. Mercedesul avea probleme cu airbag-urile.

Un şofer din Caraş-Severin s-a prezentat cu Mercedesul la efectuarea ITP, dar inspectorii au descoperit unele probleme tehnice, motiv pentru care maşina nu a trecut probele tehnice. Proprietarul trebuia să revină la RAR după remedierea problemelor.

După câteva zile, şoferul a revenit cu Mercedesul şi i-a anunţat pe inspectori că a “remediat” neconformităţile constatate, au anunţat cei de la Registrul Auto Român, pe pagina lor de Facebook.

Ce s-a întâmplat, de fapt. Maşinile au un panou de bord care indică anumite probleme tehnice. La acest Mercedes s-au aprins becurile “Airbag Off” şi “SRS”, care semnalizau o problemă cu airbagurile. Primul semnal luminos indică faptul că airbagul este dezactivat, iar în caz de accident, acesta nu se va declanşa. Al doilea, “SRS” arată că sistemul de airbaguri nu funcţionează atâta timp cât este aprins acest bec roşu.

Ce a făcut de fapt şoferul care a revenit la RAR? Pur şi simplu a lipit o bandă neagră de izolat pe panoul de bord care indica aceste defecţiuni. 

FOTO Facebook/ RAR

“Colegii noştri au o vagă bănuială că banda de izolat ascunde un mic secret. Bănuiala se confirmă. Am descoperit ce ascundea banda de izolat. Autovehiculul a fost din nou respins la ITP. Urmăriţi-ne pagina pentru mai multe trucuri despre cum descoperim neconformităţile autovehiculelor pe care le verificăm”, au transmis cei de la RAR.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Surpriză pentru inspectorii de la RAR Timiş. Maşină de colecţie prezentată pentru omologare FOTO

Maşinile fabricate în vestul României: Marta, prima de pe teritorul ţării, Malaxa, cea „furată“ de sovietici, şi „Lăstunul“ visat de Ceauşescu

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite