Grav accident rutier pe DN6. Cinci persoane, între care doi copii, implicate. Unul dintre adulţi a decedat

0
0
elicopter SMURD FOTO vremeanoua.ro
FOTO Arhiv─â Adev─ârul

Accidentul rutier a avut loc s├ómb─ât─â ├«n localitatea Tople┼ú din jude┼úul Cara┼č- Severin, la limita cu jude┼úul Mehedin┼úi, pe DN6. Copiii ┼či doi adul┼úi au fost transporta┼úi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebe┼č.

Un grav accident rutier a avut loc s├ómb─ât─â ├«n localitatea Tople┼ú din jude┼úul Cara┼č- Severin, la limita cu jude┼úul Mehedin┼úi, pe DN6. ├Än accident au fost implicate cinci persoane, dintre care doi copii. Una dintre persoanele adulte a decedat, dup─â ce a fost proiectat─â ├«n afara ma┼činii, iar o a doua a r─âmas ├«ncarcerat─â. Copiii ┼či doi adul┼úi au fost transporta┼úi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebe┼č.

ÔÇ×112-accident rutier DN 6 (Tople┼ú), dou─â autoturisme ┼či cinci persoane (din care doi minori) implicate. La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost gasit─â decedat─â, ├«n afara autoturismului, iar o alta era ├«ncarcerat─â. Au fost transporta┼úi la spital 2 adul┼úi ┼či 2 minoriÔÇŁ, transmite ISU Cara┼č-Severin.

Au intervenit, de urgen┼ú─â, pompierii din Mehedin┼úi ┼či a fost solicitat─â ┼či interven┼úia elicopterului SMURD

ÔÇŁAc┼úioneaz─â, ├«n sprijin, Deta┼čamentul de Pompieri Or┼čova ISU Mehedin┼úi, cu 1 descarcerare si 1 ambulan┼ú─â SMURD. De asemenea au fost alocate 2 ambulan┼úe SAJ ┼či elicopterul SMURD Caransebe┼čÔÇŁ, mai transmite ISU Caras-Severin.

Poli┼úi┼čtii urmeaz─â s─â stabileasc─â cine se face vinovat de producerea accidentului ┼či cum s-a produs acesta.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Elena Lasconi, despre digitalizarea Prim─âriei C├ómpulung: ÔÇ×Pute┼úi c├ó┼čtiga zile pentru o documenta┼úie f─âr─â s─â v─â deplasa┼úi la ghi┼čeeÔÇť VIDEO

Mesajul oficialilor Ministerului Mediului pentru autorit─â┼úile locale din Pite┼čti cu privire la protejarea P─âdurii Trivale: ÔÇ×Hot─âr├ó┼úi-v─â odat─â!ÔÇŁUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite