Grav accident rutier pe DN6. Cinci persoane, între care doi copii, implicate. Unul dintre adulţi a decedat

0
0
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă în localitatea Topleţ din judeţul Caraş- Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, pe DN6. Copiii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebeş.

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă în localitatea Topleţ din judeţul Caraş- Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, pe DN6. În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care doi copii. Una dintre persoanele adulte a decedat, după ce a fost proiectată în afara maşinii, iar o a doua a rămas încarcerată. Copiii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebeş.

„112-accident rutier DN 6 (Topleţ), două autoturisme şi cinci persoane (din care doi minori) implicate. La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost gasită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată. Au fost transportaţi la spital 2 adulţi şi 2 minori”, transmite ISU Caraş-Severin.

Au intervenit, de urgenţă, pompierii din Mehedinţi şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD

”Acţionează, în sprijin, Detaşamentul de Pompieri Orşova ISU Mehedinţi, cu 1 descarcerare si 1 ambulanţă SMURD. De asemenea au fost alocate 2 ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD Caransebeş”, mai transmite ISU Caras-Severin.

Poliţiştii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi cum s-a produs acesta.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Elena Lasconi, despre digitalizarea Primăriei Câmpulung: „Puteţi câştiga zile pentru o documentaţie fără să vă deplasaţi la ghişee“ VIDEO

Mesajul oficialilor Ministerului Mediului pentru autorităţile locale din Piteşti cu privire la protejarea Pădurii Trivale: „Hotărâţi-vă odată!”

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite