Mașină de lux furată, găsită în timp record de polițiștii din Reșița. Totul a durat doar 20 de minute

0
0

Cazul este cu atât mai spectaculos cu cât dispariția mașinii a fost sesizată în zori, la ora 5,00 dimineața. Mașina fusese furată de un reșițean care nici măcar nu avea permis de conducere auto.

Autoturismul furat a fost găsit în doar 20 de minute FOTO Poliția Română
Autoturismul furat a fost găsit în doar 20 de minute FOTO Poliția Română

Un autoturism furat din municipiul Reșița a fost găsit în aproximativ 20 de minute de polițiștii cărășeni. Furtul a fost anunțat în jurul orei 5,00, iar la scurt timp după sesizare, autoturismul a fost depistat de polițiști pe raza orașului Bocșa.

Autorul furtului, un reșițean de 35 de ani, a încercat să scape de polițiști, refuzând să oprească mașina furata la semnalul acestora. Bărbatul, care în plus nu poseda nici permis de conducere, a fost oprit după aproximativ un kilometru.

„În această dimineață, în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat despre sustragerea unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Govândari, din municipiul Reșița. Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice și au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, iar în aproximativ 20 de minute autoturismul reclamat ca fiind sustras a fost depistat de polițiști de la Poliția Orașului Bocșa, pe DN 58B, în localitatea Bocșa”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Autoturismul furat a fost găsit în doar 20 de minute FOTO Poliția Română
Autoturismul furat a fost găsit în doar 20 de minute FOTO Poliția Română

Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit după aproximativ un kilometru.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 35 de ani din Reșița, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că în această dimineață, bărbatul în cauză ar fi sustras un portofel conținând o sumă de bani și cheile de la autoturismul în cauză dintr-un alt autoturism aparținând aceleiași persoane vătămate”, mai precizează Alina Boeru.

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal și dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului.

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite