FOTO VIDEO Micuţul Beniamin Bobic a ajuns din nou acasă, la Ocna de Fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După finalizarea autopsiei, micuţul Emanuel Bobic a fost predat familiei care l-au luat la Ocna de Fier, unde urmează să fie înhumat

Marinel Bobic, tatăl minorului dispărut din Ocna de Fier a fost supus testului poligraf de către poliţişti, test pe care l-a trecut foarte bine. Mai greu s-a descurcat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde a podidit în plâns.Poliţiştii au audiat-o luni şi pe Florentina Bobic, mama copilului, timp de mai multe ore. Deşi şi-ar fi dorit să o supună şi testului poligraf, testarea a fost amânată pentru câteva zile, pentru ca femeia să iasă din starea de şoc şi rezultatul să fie cât mai precis. Duminică a fost testat şi Marinel Bobic, iar testul se pare că a ieşit impecabil. Cu toate acestea surse din cadrul anchetatorilor susţin că părinţii copilului sunt principalii suspecţi. De altfel, părinţii nu sunt prea dialogativi şi cooperanţi, ba chiar evită foarte mult presa.

Familie problemă, copil nedorit
Tot pe surse am aflat că familia Bobic nu era chiar o familie model, deşi mama este membră a cultului Penticostal iar dispărutul, Emanuel Beniamin, a fost un copil nedorit. Marinel Bobic i-a aplicat corecţii severe soţiei sale atunci când a aflat că va fi tată pentru a treia oară, ba chiar a îndemnat-o să facă un avort, însă convingerile religioase ale femeii au contat cel mai mult şi femeia a păstrat sarcina. Acest fapt a obligat-o pe femeie să plece cu minorul la Voiteni, pentru a scăpa de violenţele tatălui, deşi casa de la Ocna de Fier este casa părintească a mamei! După naşterea micuţului Beniamin, tatăl şi cei doi fraţi mai mari au plecat în Anglia, ceea ce a determinat-o pe mamă să revină la Ocna de Fier. Între timp şi restul familiei a revenit la Ocna de Fier şi, pe moment, problema a fost stinsă.

Filmul dispariţiei
Poliţiştii au reuşit cu greu să refacă filmul dispariţiei minorului, deoarece familia nu avea deloc exactă noţiunea timpului. Cu toate acestea se pare că tatăl cu fiul cel mare, în vârstă de 9 ani, ar fi plecat sâmbătă, în jurul orelor 14, la arat, în grădina din apropierea casei. După ceva vreme copilul s-a plictisit şi a cerut voie tatălui să meargă să se joace în „zona blocurilor“. Fratele mijlociu, care are numai cinci anişori, era plecat cu bicicleta la bunici. Deşi poliţiştii au încercat să-l audieze şi pe minorul de 5 ani, acesta nu a vorbit deloc cu anchetatorii. După o vreme de joacă la blocuri, fratele cel mare merge acasă şi cere voie mamei să se plimbe cu bicicleta. Acesta le-a spus poliţiştilor că, în timp ce şi-a luat bicicleta, frăţiorul cel mic era prin curte pentru că, deşi nu l-a văzut, la auzit pe acolo. În acest timp mama era în bucătărie, unde prepara sarmale. După cam un sfert de oră de la discuţia cu fratele cel mare, mama iese şi ea în curte să vadă de micuţ, moment în care constată dispariţia. Părinţii n-au anunţat imediat poliţia, ci au preferat să-l caute pe cont propriu pe micuţa aproape două ore. Tatăl lui a sesizat Poliţia Oraşului Bocşa prin apelul unic de urgenţă 112 la orele 18.30 cu privire la dispariţia fiului său, în jurul orelor 16.30 din faţa locuinţei unde se afla împreună cu fratele său.

Citeşte şi:

Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână

Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

O minoră a fost găsită de poliţişti la câteva ore după ce a dispărut de la şcoală

Ieri, în jurul prânzului,  o minoră în vârstă de 14 ani a plecat la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu. Dispariţia ei a fost sesizată patru ore şi jumătate mai târziu.

Un an de la dispariţia unei adolescente din Vaslui. Fata trăia o idilă amoroasă cu un medic

O mamă din judeţul Vaslui trăieşte o dramă de aproape un an, după ce fiica sa minoră a dispărut de acasă în urma unei aventuri amoroase cu un reputat medic bârlădean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite