Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 70 de minori daţi dispăruţi au fost găsiţi în ultima săptămână, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre, informează, sâmbătă, Poliţia Română.

Poliţiştii de la investigaţii criminale au găsit, în perioada 21-27 februarie, 121 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 73 de minori, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

„Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori”, a precizat sursa citată.

De asemenea, poliţiştii au prins 80 de persoane urmărite, dintre care 66 aveau condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, şapte erau căutate în baza unor mandate de arestare preventivă, pe numele altor cinci erau emise mandate europene de arestare, iar două aveau sentinţe de internare într-un centru medical.

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Tulcea, cercetat pentru tâlhărie şi jaf armat, care era căutat în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost prins în 22 februarie, în Constanţa, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.

În 23 februarie a fost prins şi încarcerat, la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila, un bărbat de 38 de ani pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare preventivă pentru trafic de persoane.

În aceeaşi zi au fost prinşi alţi doi bărbaţi, de 36 şi, respectiv, 40 de ani, din comuna Vidra, judeţul Ilfov, daţi în urmărire pentru a fi arestaţi preventiv, într-un dosar în care sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi bărbaţi au fost depistaţi în localitatea Cornetu, judeţul Ilfov, fiind încarceraţi în Arestul Poliţiei Capitalei.


Final de anchetă. Poliţia a dezvăluit tot traseul parcurs de eleva Iulia Ionescu de când a plecat de acasă şi până s-a întors. Fata a dormit o noapte în gară

Ancheta poliţiei în cazul Iuliei Ionescu, eleva care a plecat săptămâna trecută din Bucureşti, a ajuns la final. Aşa au anunţat oficialii Poliţiei Române care au dezvăluit şi traseul parcurs de Iulia cât a fost fugită. Astfel, în prima noapte Iulia a dormit în gara din Bacău, iar până sâmbătă a stat la mănăstire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite