Ce coafură să alegi de 8 martie? Un site  din Cluj oferă soluţii pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru „muşchetari“ - un hairstylist, un IT-ist, un consilier şi un manager german - s-au gândit să le ofere un cadou doamnelor şi domnişoarelor de 8 martie: un site de unde îşi vor putea alege pe loc coafura cea mai potrivită.

„De multe ori clientele vin în salon şi îmi cer să le coafez într-un mod nou, vor o schimbare, însă nu ştiu exact cum ar vrea să le aranjez“, spune Vasile Harsa, unul dintre cei patru „muşchetari“ ai echipei frumosa.com.
Este hairstilist de aproape 10 ani şi a văzut cât de greu se decid clientele ce coafură îşi doresc.

Ideea unui site cu coafuri o avea de mai demult, dar a început să lucreze la el de anul trecut alături de Andrei Homorodean, un vechi client de-al lui, programator de profesie.

„Eram la Vasile la tuns când mi-a povestit despre ideea acestui site. Mi-a plăcut mult acest concept şi ştiam din cercul meu de prietene că este o reală dificultate să găsească variante de aranjare a părului şi chiar şi mai mare provocare să găsească un salon de coafură cu hairstilişti buni care să ştie să realizeze o frizură mai specială“, spune Andrei Homorodean.

El împreună cu un amic din Germania cu care lucrează împreună, Alexander Veit, au creat site-ul de coafuri numit frumosa.ro, iar de ideile de marketing şi promovare s-a ocupat Victor Miron, un clujean plin de idei ingenioase.

„Băieţii au tras tare în ultima perioadă pentru a finaliza prima versiunea a site-ului pentru a putea fi disponibil înainte de 8 martie. Pe viitor ei îşi doresc să dezvolte şi noi funcţionalităţi, de la a putea să îţi programezi online vizita la salon şi până la sfaturi practice cum să îţi aranjezi singură părul acasă în 5 minute“, spune Victor Miron.

Pe platforma frumosa.com vor fi „recrutate“ şi alte saloane din Cluj.

Mai puteţi citi:

VIDEO Cum să-i faci pe oameni să citească: un service din Cluj şi-a deschis bibliotecă

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

FOTO Cum disciplinează un service din Cluj şoferii în trafic: autocolante cu citate din Ghandi şi Sun Tzu

FOTO  Site-ul care îţi face tiramisu şi îţi pune tapet. Bonus: te ajută să-ţi rotunjeşti veniturile

VIDEO Tinerii clujeni au creat un site de împrumutat lucruri

FOTO VIDEO Aplicaţia de pe telefon care te ajută să-i suni pe cei dragi: „În toată aglomeraţia asta ajungem să îi neglijăm pe oamenii cu adevărat importanţi“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite