FOTO VIDEO Marius Cocioran şi Claudia Ştef sunt campionii României la marş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţa a găzduit duminică Campionatele Naţionale de Marş pe stradă, competiţie în cadrul căreia s-au impus la seniori campionii en-titre

Duminică, în Reşiţa, a avut loc Campionatul Naţional de Marş pe şosea, pe categoriile de varstă: seniori, tineret, juniori 1, juniori 2 si copii 1. Competiţia este organizată de către “Asociaţia Judeţeana de Atletism” împreuna cu “Federaţia Română de Atletism” şi cluburile sportive din oraş: Universitatea Reşiţa, CSM Reşiţa, Liceul Teoretic “Traian Vuia” şi nu in ultimul rând Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa. Această competiţie are sprijinul Primăriei Reşiţa, având ca organizator Radio România Reşiţa. Concursul face parte din calendarul Federaţiei Române de Atletism pe anul 2014, este un concurs care deja a devenit tradiţie pentru oraşul nostru, putem spune ca s-au desfaşurat in ultima perioadă, 12 ediţii ale acestui campionat naţional, iar in trecut s-au mai desfaşurat campionate naţionale de 50 km.

La această competiţie au participat sportivi din toata ţara, de la cluburi cu tradiţie din ţară noastră, cluburi ca Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Triumf Bucureşti etc.( aici mai da nume doar de orase de aia am pus etc)

De la clubul sportiv Universitatea Reşiţa a fost o echipa de seniori formată din: Marius Cocioran, Doru Ursu si Narcis Mihaila, pentru proba de 20 km marş; la juniori 2 sunt sportivi, o echipa formată din: Remus Rădoi, Ionuţ Cireşan si Alex Moţăţăianu, ca rezervă: Poliţă Ilie Samuel; din partea CSM Reşiţa, in proba de 5 km marş, la juniori 3, vom avea sportivul: Gherghinescu Nicolas, iar la feminin, din partea clubului sportiv Universitatea Reşiţa, la juniori 3 este vorba despre: Zota Denisa; la categoria juniori 2 a fost o sportivă ce va participa din partea Universitatea Reşiţa,  dar in acelaşi timp la nivelul baieţilor a concurat şi o echipă de tineret formată din: Băhneanu Gabriel, Ştirbu Florin şi Laţcu Robert.

Circulaţia a fost oprită în oraş pe Bulevardul Al.I.Cuza, de la poliţie şi până in Piaţa Traian Vuia, intre orele 8:30 si 14:00.

Concursul a inceput la ora 9:30, cand a avut loc primul start. Prof. Octavian Măzăran a enumerat şi obiectivele pe care CS Universitatea Reşiţa şi le-a propus pentru această competiţie: „Obiectivele sunt obţinerea unui număr cât mai mare de medalii, in primul rand caştigarea titlului la seniori, atât individual cât şi pe echipe şi calificarea unui număr de sportivi cât mai mare la Campionatele Balcanice, ce vor avea loc la Balchik,Bulgaria peste 3 săptămâni“. Prestaţia lui Marius Coicioran şi a colegilor săi a fost foarte bună, aşa că după finish sportivii reşiţeni au fost în obiectiv. atât Cocioran obţinând titlul naţional cât şi titlul pe echipe a revenit tot Reşiţei.

La fete Claudia Ştef şi CSU Craiova şi-au adjudecat şi în acest an titlul naţional.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite