FOTO VIDEO Fum gros pe Aleea Trei Ape din Reşiţa: un ascensor a luat foc la etajul al patrulea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit cu două autospeciale
Pompierii au intervenit cu două autospeciale

Reparat în urmă cu doar câteva zile, ascensorul a fost cuprins de flăcări azi la etajul al patrulea. Din fericire nu au fost persoane în ascensor

Pe Aleea Trei Ape din Resita un lift a luat foc. Pompierii au ajuns rapid la locul incidentului si din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Iniíal panica locatarilor a fost serioasă datorită fumului gros care ieşea pe casa scării, însă venirea pompierilor şi prezenţa de spirit a câtorva locatari i-au mai liniştit. Oamenii susţineau că au plătit foarte mulţi bani pentru o revizie a ascensorului în urmă cu doar câteva zile şi cred că problema ar fi tocmai de aici, de la firma care s-a ocupat de întreţinerea ascensorului.

„Potrivit observaţiilor făcute în teren de către echipajele de pompieri, cauza probabilă de producere a incendiului izbucnit, miercuri, 22 mai a.c., la cabina unui lift dintr-un bloc de locuinţe din Reşiţa este fumatul în locuri nepermise. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la cabina liftului oprită între etajele al V-lea şi al VI-lea şi exista riscul de extindere a flăcărilor la apartamentele de pe palierele amintite. Din fericire, incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să producă pagube la locuinţele oamenilor“ explică plt.maj. Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite