VIDEO Bătaie între mai multe persoane, în parcarea unui supermaket: copil de 5 ani lovit cu o piatră în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal în Drăgăşani între clanuri în urma căruia un copil de 5 ani a fost lovit în cap cu o piatră Foto colaj
Scandal în Drăgăşani între clanuri în urma căruia un copil de 5 ani a fost lovit în cap cu o piatră Foto colaj

Un scandal a avut loc în parcarea unei societăţi comerciale din Drăgăşani - Vâlcea, în care au fost implicate mai multe persoane care ulterior au fost reţinute. Un copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit în cap cu o piatră.

Cu o zi înainte de Ajunul de Crăciun, în parcarea unui supermarket din Drăgăşani - Vâlcea două clanuri s-au luat la bătaie, din cauza unor neînţelegeri mai vechi. 

Bătaia a fost surprinsă de un trecător care a urcat filmarea ulterior pe reţelele de socializare.

În imagini se văd mai mulţi bărbaţi care se fugăresc. Unii au în mâini arme albe cu care aruncă între ei, spre disperarea clienţilor supermarketului extrem de speriaţi, care se străduiesc să se ferească din calea turbulenţilor. 

În fundal se aud ţipete, un plâns de copil, şi cineva care atrage atenţia că este şi un minor în zonă. „Dumnezeul mă-tii, dar tu ai impresia că te joci cu noi aici?”, spune unul dintre scandalagii după care înjură. 

La un moment dat, o voce stridentă de femeie atrage atenţia celor implicaţi că se filmează, lucru care nu pare să-i deranjeze în vreun fel pe aceştia. 

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Scandal în Drăgăşani între clanuri în urma căruia un copil de 5 ani a fost lovit în cap cu o piatră (Sursa Facebook Cristi Priza)   

Urmează o serie de înjurături la adresa familiilor, iar la un moment dat unul dintre ei ridică o piatră de pe jos cu care intenţionează să lovească alţi doi bărbaţi, doar că aceasta ricoşează într-un copil de numai 5 ani care se afla lângă aceştia din urmă. Piatra nimereşte capul micuţului care în urma impactului cade secerat şi începe să plângă. Ulterior, aveam să aflăm că era copilul unuia dintre cei implicaţi în scandal. 

Nervos, părintele pleacă în urmărirea agresorului, şi urmează o bătaie în toată regula cu pumni, picioare, în care se implică şi trecătorii. În cadru apare micuţul în braţele tatălui disperat, plin de sânge. 

„Uite, a murit copilul”, urlă o femeie, iar tatăl plânge împreună cu cel mic. O parte dintre cei implicaţi, printre care şi agresorul copilului se urcă într-o autoutilitară şi pleacă din zonă. Abia atunci, lumea se gândeşte să cheme în ajutor poliţia. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea ne-a transmis că „în urma apariţiei pe o reţea de socializare a unui video în care se observă că în parcarea unei societaţi comerciale de pe raza municipiului Drăgăşani are loc un conflict între mai multe persoane, din care ar fi rezultat vătămarea corporală a unui minor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări”.

În urma incidentului, au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Drăgăşani patru dintre persoanele implicate în conflict, „în vederea audierii acestora pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă”.

Scandal în Drăgăşani între clanuri în urma căruia un copil de 5 ani a fost lovit în cap cu o piatră Foto colaj

Scandal în Drăgăşani între clanuri în urma căruia un copil de 5 ani a fost lovit în cap cu o piatră Foto colaj

Aceeaşi sursă a mai precizat iniţial şi că: „În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, activităţile fiind desfăşurate sub supravgherea unui procuror din cadrul Parchetului Drăgăşani”.

Am mai aflat că s-a stabilit că la scandal au luat parte cinci persoane: două din Suteşti, două din Drăgăşani şi una dintr-o comună din judeţul Olt. Cea de-a cincea persoană implicată este tatăl micuţului.

Ulterior, Poliţia Vâlcea a revenit cu un comunicat de presă în care mai menţionat că a fost vorba despre „un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 5 ani, precum şi distrugerea lunetei unei autoutilitare”.

Cei cinci bărbaţi implicaţi în încăierare au vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după audieri, iar joi, 24 decembrie, urmează să fie prezenţi unui judecător pentru drepturi şi libertăţi: „În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci bărbaţi, aceştia fiind încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Astăzi cei cinci o să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani în vederea dispunerii de măsuri legale”.

Vă mai recomandăm şi: 

Povestea fantastică a Schitului Iezer din Vâlcea. Locul unde au fost ucişi 300 de călugări pentru o comoară

Ce soluţii au fost găsite pentru Morga Spitalului Horezu, după imaginile cu morţii „ca la abator, pe jos“ VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite