Valea Oltului blocată în urma unui accident rutier. Elicopter SMURD, solicitat pentru una dintre victime

0
Publicat:

În urma unei coliziuni între două autovehicule, produsă joi după-amiaza, 22 februarie 2024, pe DN7 / E81, în localitatea Câineni, soldată cu două victime, circulația între Vâlcea și Sibiu a fost întreruptă total.

Grav accident rutier pe Valea Oltului în Câineni Vâlcea - a fost solicitat elicopterul SMURD
Grav accident rutier pe Valea Oltului în Câineni Vâlcea Foto ISU Vâlcea

„Astăzi, 22 februarie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Câineni, la km 233 + 30 m, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren. În urma impactului, a rezultat rănirea a două persoane, aflate în autoturism. A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării uneia dintre victime, rănite grav, la spital. Traficul este blocat total”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Loredana Sandu.

Elicopter SMURD solicitat la un accident pe Valea Oltului în Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Elicopter SMURD solicitat la un grav accident pe Valea Oltului în Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au menționat că nu au existat victime încarcerate în urma coliziunii de pe Valea Oltului, din județul Vâlcea.  

„Pompierii militari vâlceni au intervenit, cu puțin timp în urmă, la un accident rutier produs pe raza localității Câineni, DN7.  S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. În evenimentul rutier au fost implicate un autotren si un autoturism, precum și trei persoane. Nu au fost persoane încarcerate”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Grav accident rutier pe Valea Oltului în Câineni Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Grav accident rutier pe Valea Oltului în Câineni Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Sursa citată a confirmat și că două din cele trei persoane implicate în accident au fost rănite, iar pentru una dintre acestea, care prezenta multiple traumatisme, a fost solicitată și resursă aeriană pentru preluarea și transportarea până la un spital în care să primească ajutorul de specialitate necesar.

Traficul pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu, a fost paralizat total. Circulația va fi reluată după finalizarea cercetărilor la fața locului și îndepărtarea celor două autovehicule implicate în incident. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite