UPDATE FOTO Trafic blocat total în două zone de pe Valea Oltului, în urma unor accidente diferite, produse în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN7 - E81 pe Valea Oltului la Râul Vadului - Vâlcea în urma unei coliziuni între un TIR şi o dubiţă Foto Adevărul
Accident pe DN7 - E81 pe Valea Oltului la Râul Vadului - Vâlcea în urma unei coliziuni între un TIR şi o dubiţă Foto Adevărul

Miercuri după-amiaza, 17 iunie, circulaţia pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, a fost blocată total, după ce un TIR s-a ciocnit cu o dubiţă într-o zonă, iar în alta un TIR a intrat într-un cap de pod.

GALERIE FOTO

Update, 18:00  Traficul pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea se desfăşoară la această oră în mod normal, după ce a fost reluată circulaţia şi pe şoseaua de centură a staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata, unde un TIR a lovit în cursul după-amiezii un cap de pod.

Reamintim că miercuri după-amiaza, 17 iunie, circulaţia pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, a fost întreruptă pentru aproximativ trei ore, în urma producerii a două accidente, în zone diferite, unul în apropierea graniţei cu judeţul Sibiu şi altul la ieşire din defileu, spre Râmnicu Vâlcea. 

Nu a fost pentru prima dată când traficul a fost blocat pe parcursul acestei zile, pentru că în timpul dimineţii s-a mai produs un accident pe Valea Oltului, dar în judeţul Sibiu, în zona Lazaret, la km 244. 

O dubiţă s-a ciocnit de un autoturism care circula regulamentar în faţa sa şi pe care l-a proiectat în altă maşină, de pe aceeaşi direcţie de deplasare. Două persoane au fost transportate la spital, în urma acestor coliziuni: un pasager din autoutilitară, în vârstă de 60 de ani, din Veştem - Sibiu şi şoferul primul turism lovit - un bărbat de 30 de ani, din Sibiu. Şi în acest caz circulaţia a fost blocată total timp de mai bine de o oră şi jumătate.

Menţionăm că toate cele trei accidente rutiere produse miercuri pe Valea Oltului, soldate cu victime şi întreruperea traficului preţ de ore bune, au avut drept cauză nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în timpul mersului. 

Update, ora 17:00  Traficul pe Valea Oltului a fost reluat într-o zonă de pe DN 7 / E 81, după mai bine de două ore de la producerea accidentului din zona Câineni - Vâlcea, de la Râul Vadului. Aici s-au ciocnit, în jurul orei 15:00, o dubiţă cu un TIR. 

 

Update, ora 16.15 În timp ce circulaţia era oprită pe Valea Oltului, pe raza comunei Câineni - Vâlcea, un alt accident rutier avea să stranguleze traficul pe DN 7 / E 81 şi pe şoseaua de centură a staţiunii Călimăneşti - Căciulata.

Pe DN 7 CC, cam în acelaşi timp cu accidentul din apropierea graniţei cu judeţul Sibiu, un TIR a derapat şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, vehiculul s-a oprit de-a curmezişul drumului, blocând astfel circulaţia total, pentru traficul greu care tranzitează prin acea zonă.

În acest caz, însă nu a existat nici o victimă.

Update, ora 15:55 Tone de legume transportate în dubiţă s-au răsturnat pe carosabilul DN 7 / E 81, în urma accidentului de la Râul Vadului. 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, şoferul autoutilitarei nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul mersului, iar duba a intrat în TIR-ul care se afla oprit în coloană.

În urma coliziunii, a rezultat o victimă, care a fost preluată de echipajul de la Ambulanţa Vâlcea pentru a fi transportat la spital. Este vorba despre conducătorul auto al dubiţei, un bărbat de 35 de ani, din Cluj.

Coloana de maşini la care se oprise TIR-ul se întindea pe 1 kilometru distanţă până la semaforul din zona în care se fac lucrări pe DN 7 / E 81, unde malul drumului s-a surpat în luna martie a acestui an.

În aceeaşi zonă, în urmă cu trei săptămâni, a mai avut loc un accident rutier din aceeaşi cauză - nepăstrarea distanţei în mers. Atunci s-au ciocnit două TIR-uri şi două maşini. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Accidentul s-a produs la km 237, pe raza localităţii Râul Vadului, de pe DN 7 / E 81. În urma coliziunii între cele două vehicule, circulaţia între Sibiu şi Vâlcea a fost întreruptă, pentru a doua oară în cursul zilei de miercuri.

Dimineaţa, s-a întâmplat la fel, în urma unui alt accident rutier, produs în zona Lazaret din Sibiu.

La accidentul din Vâlcea, a fost anunţată o singură victimă încarcerată. La faţa locului, în momentul în care publicam această ştire, evenimentul fiind în derulare, s-au deplasat pentru intervenţie o autospecială de stingere cu modul de descarcerare (ASAS) şi o ambulanţă SMURD, din partea ISU Vâlcea, precum şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite