Tineri alungaţi cu focuri de armă de un părinte furios. Unde s-a întâmplat şi de la ce a pornit întreaga poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto - Arhivă Adevărul
Foto - Arhivă Adevărul

Un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut duminică seara, 7 februarie, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea, unde un bărbat a alungat nişte tineri scandalagii cu focuri de armă.

Ancheta este încă în desfăşurare şi nu se cunosc foarte multe amănunte, în afara faptului că arma cu care s-a tras nu este una care necesită autorizare.  

Proprietarul ei este tatăl unui adolescent de 16 ani care se pare că a intrat într-un conflict cu tineri mai mari decât el, cu vârste între 20 şi 30 de ani, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia locală „Gazeta vâlceană”.

Din informaţiile acestora reiese că duminică seara, în jurul orei 22:00, tinerii s-au deplasat în zona în care locuieşte adolescentul cu gândul de a-i transmite un mesaj de ameninţare. 

Numai că în loc de cuvinte, s-au folosit de pietre, cu care au aruncat în geamurile unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc (A 54) din Cartierul Ostroveni, de pe bulevardul Tineretului, în „zona S-urilor”, în care locuia adolescentul şi familia acestuia. 

Gestul de intimidare a liceanului nu a fost primit prea bine de către părintele acestuia care în loc să cheme în ajutor Poliţia, exasperat de îndrăzneala hărţuitorilor, s-a decis să-i trateze într-un stil propriu, dându-le o lecţie pe măsură. 

A ieşit cu un pistol, în spatele blocului unde se afla grupul recalcitrant şi a început să tragă mai multe focuri de armă. Fiind o armă strict pentru apărare, nimeni nu a fost rănit.

Pe surse am aflat că Poliţia a fost chemată la incident de către unul dintre vecini, speriat de tot scandalul. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, cazul se află acum în atenţia oamenilor legii care trebuie să vadă unde anume se încadrează fapta, cine sunt cei implicaţi şi cum pot fi traşi la răspundere pentru faptele lor. Deocamdată soluţionarea evenimentului este pe cale contravenţională.

Părintele adolescentului riscă o amendă pentru utilizarea fără drept a armei fără respectarea normelor legale. Până când acesta nu va depune o plângere împotriva atacatorilor, nu se pot demara cercetări pentru ameninţare, intimidare sau distrugere.  

Vă mai recomandăm şi: 

Efectul Cancun: sechestru pe conturile „Rechinului” Florian Tudor şi ale membrilor grupării sale din Mexic FOTO VIDEO

Lovită de „Săgeata albastră”, o femeie a supravieţuit după ce s-a târât pe o stradă învecinată: „S-a aruncat în faţa trenului”

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite