O nonagenară şi-a dat foc la casă cu aparatul de masaj FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu în Râmnicu Vâlcea unde o nonagenară şi-a dat foc la casă cu aparatul de masaj Foto Adevărul 1
Incendiu în Râmnicu Vâlcea unde o nonagenară şi-a dat foc la casă cu aparatul de masaj Foto Adevărul 1

Incidentul a avut loc joi, 25 martie, în jurul orelor prânzului, în Râmnicu Vâlcea. Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuinţe, proprietara fiind găsită inconştientă în apartament.

Locatarii unui bloc de pe strada General Magheru din Râmnicu Vâlcea au sunat la 112 speriaţi după ce dintr-un apartament a început să iasă fum.  

„Emisii de fum, posibil incendiu în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, la un bloc de locuinţe, etaj 3. Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere a incendiilor, descarcerarea, ambulanţă SMURD şi autoplatforma de lucru la înălţime. Nu sunt anunţate victime”, au transmis iniţial reprezentanţii pompierilor. 

Ulterior însă, când echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului au descoperit că era vorba despre un incendiu şi au găsi-o în apartament pe proprietara locuinţei, leşinată.

„Echipajele au identificat o victimă, care a fost evacuată şi i se acordă îngrijiri medicale. Posibil intoxicată cu fum. Arde un element de mobilier”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Cătălin Popescu.

A fost găsită inconştientă, dar prezentând semne vitale, motiv pentru care echipajul SMURD a luat decizia de a o transporta la spital. Pe drum, administrându-i-se oxigen, aceasta şi-a revenit, dar a rămas internată pentru investigaţii suplimentare.

Incendiu în Râmnicu Vâlcea unde o nonagenară şi-a dat foc la casă cu aparatul de masaj Foto Adevărul

Incendiu declanşat în Râmnicu Vâlcea din cauza unui aparat de masaj lăsat în priză, Foto Adevărul

„Femeia, în vârstă de 94 de ani, nu a suferit arsuri. A fost predată la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare de conştienţă. Incendiul a fost lichidat, se execută operaţiuni complementare”, au mai precizat pompierii vâlceni.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit drept cauză probabil de producere a incendiului „efectul termic al dispozitivelor electrice lăsate sub tensiune”. Altfel spus, bătrâna a uitat în priză un aparat de masaj care s-a încins şi a aprins materialele textile din apropierea sa.

Vă mai recomandăm şi:

Prima maşină sport de serie din România - „LP:One Motor“: „Mi-am dat seama că vreau să fac ceva uimitor”

Staţiuni vâlcene, în scenariul roşu. O localitate se apropie de 10 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite