Două accidente stranii, în acelaşi timp, pe DN 7, în Vâlcea: un bulgar a murit pe Valea Oltului FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe Valea Oltului în zona Viaductului Cârligul Mic pe DN7 în Vâlcea - o persoană a murit iar alta e grav rănită Foto IPJ Vâlcea
Accident rutier pe Valea Oltului în zona Viaductului Cârligul Mic pe DN7 în Vâlcea - o persoană a murit iar alta e grav rănită Foto IPJ Vâlcea

Valea Oltului a fost sâmbătă seara, 26 februarie, scena a două accidente rutiere produse aproape în acelaşi timp, la doar câţiva kilometri depărtare, în judeţul Vâlcea. O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită.

Primul eveniment rutier s-a produs pe raza localităţii Tuţuleşti - Racoviţa, pe DN 7 / E 81. 

Un autoturism a părăsit carosabilul şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. „Membrii echipei de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au au fost solicitaţi la un accident rutier, în localitatea Tuţuleşti. A fost alocat un ASAS - autospecială pentru stingere cu apă şi spumă - şi un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Brezoi. La faţa locului, membrii echipajului au constatat că nimeni nu a fost rănit, în interior nefiind niciun pasager”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA CELE DOUĂ ACCIDENTE DE PE VALEA OLTULUI - UN BULGAR A MURIT

Aceeaşi sursă a mai precizat că pompierii militari au deconectat borna şi au asigurat şi alte măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, iar conducătorul auto a refuzat să fie transportat la Competimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Brezoi. Din imagini reiese că şoferul era începător. 

Doi bulgari, încarceraţi în accidentul de pe Viaductul Cârligul Mic

Câteva minute mai târziu, în zona Viaductului Cârligul Mic, în apropiere de staţiunea Călimăneşti - Căciulata, un alt autoturism a părăsit din nou partea carosabilă, izbindu-se violent în parapetul de protecţie de pe marginea drumului. În acest caz, însă: „Ocupanţii au fost găsiţi blocaţi în autoturism, unul în stare gravă, celălalt conştient cu leziuni mai puţin grave”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. 

Un bulgar a murit într-un accident rutier pe Valea Oltului, în zona Viaductului Cârligul Mic de pe DN 7, în Vâlcea  

De această dată au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, tot din cadrul Gărzii de Intervenţie Brezoi.

Una dintre cele două victime încarcerate, şoferul, a decedat la scurtă vreme, decesul fiind declarat de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. Avea 44 de ani şi era de cetăţenie bulgară, iar în urma decesului acesta a rămas la locul accidentului. „Trupul acestuia va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală”, au mai menţionat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Cealaltă persoană care a supravieţuit accidentului, un bărbat de 57 ani, a suferit o fractură de membru inferior stâng, fiind transportat de echipajul SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea, accidentul s-a produs la km 200 + 700 m al DN 7 / E 81. „Poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt. Traficul se desfăşoară alternativ”, a precizat Cătălin Udrea.

   

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE Accident pe Valea Oltului al Convoiului militar NATO: trei autovehicule implicate FOTO

Arestat după ce a profitat de o femeie cu handicap, găzduită în condiţii inumane, şi a forţat-o să se prostitueze într-o parcare de TIR-uri 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite