Doi tâlhari au lăsat desculţ pe stradă un adolescent care se ducea noaptea la o întâlnire amoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arestaţi în urma comiterii unei tâlhării calificate Foto Arhiva Adevărul
Arestaţi în urma comiterii unei tâlhării calificate Foto Arhiva Adevărul

Tâlhăria a avut loc vineri, 18 februarie, în Râmnicu Vâlcea. Un adolescent a rămas în plină stradă nu doar fără încălţări, ci şi fără bunurile de valoare pe care le avea asupra lui. Tâlharii au fost prinşi duminică, 20 februarie.

Tâlhăria a avut loc la primele ore ale dimineţii de vineri, 18 februarie. Un adolescent de 17 ani îşi dăduse întâlnire cu o fată, în jurul orei 04:00 dimineaţa, când, pe bulevardul principal din cel mai mare cartier din Râmnicu Vâlcea, a dat nas în nas cu doi tineri.

Aceştia aveau asupra lor şi o bâtă, cu care l-au ameninţat să le dea tot ce are asupra lui. Şi ca să fie mai convingători l-au pălmuit până l-au convins inclusiv să se descalţe.

La trei zile de la comiterea faptei, tâlharii au fost prinşi, audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Luni, 21 februarie, un judecător de drepturi şi libertăţi a decis ca aceştia să fie cercetaţi în stare de arest preventiv, pentru 30 de zile. 

„Ieri, 20 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, de 26 ani, respectiv 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei doi, la data de 18 februarie, prin folosirea de violenţă i-ar fi sustras unui alt tânăr de 17 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, mai multe bunuri pe care le avea asupra sa”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

Aceeaşi sursă a mai precizat: „Pe data de 20 februarie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi recuperate bunurile sustrase, respectiv un telefon mobil, un încărcător, un inel, o pereche de adidaşi şi bâta folosită la comiterea faptei”.

Poliţia face acum cercetări pentru a afla dacă tânăra cu care urma să se întâlnească victima are vreo implicare în tâlhărie.

Vă mai recomandăm şi:

Licean bătut de trei elevi de la alte clase, de faţă cu toţi colegii. Motivul agresiunii

Un licean s-a dus la şcoală cu un pistol, de Valentine´s Day. Cum a intrat în posesia armei şi ce a păţit

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite