Camionul care transporta arhiva Inspectoratului de Poliţie Vâlcea s-a răsturnat pe DN7 din cauza unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camionul IPJ Vâlcea s-a răsturnat
Camionul IPJ Vâlcea s-a răsturnat

Maşina transporta, la Braşov, peste o tonă de documente din arhiva Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  (IPJ) Vâlcea.  Şoferul nu a mai putut controla camionul după ce unul din cauciucuri a explodat.  Unul din poliţiştii aflaţi în maşină a ajuns la spitalul din oraşul Brezoi pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe DN 7, la ieşirea din oraşul Brezoi, pe sensul Râmnicu Vâlcea-Sibiu. Şoferul camionului a pierdut controlul volanului după ce unul dintre cauciucuri a explodat. 

„Autocamionul se deplasa spre Sibiu şi, la explozia anvelopei de pe partea dreaptă-spate, a intrat în balans şi s-a răsturnat pe carosabil. Pasagerul de pe locul din dreapta şoferului a fost rănit uşor şi transportat la Brezoi pentru îngrijiri medicale. Camionul făcea o cursă de la Râmnicu Vâlcea la Braşov şi transporta arhive”, precizează comisarul Ion Ridiche din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea. 

Pentru că a existat pericol de explozie din cauza combustibilului care s-a scurs pe şosea din rezervorul spart al camionului, la faţa locului au intervenit şi pompierii cu o autospecială cu apă şi spumă. 

Camionul a fost achiziţionat în 1996 şi avea ITP şi RCA. Anvelopele maşinii nu au mai fost schimbate însă de patru ani. 

Traficul rutier a fost blocat aproape trei ore pe Valea Oltului, iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de 10 kilometri. 

Camionul care transporta arhiva IPJ Vâlcea s-a răsturnat pe DN7 din cauza unei explozii

Cititi si: Circulaţie rutieră blocată pe centura Călimăneştiului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite