Căderi de arbuști și de pământ de pe versant, pe Valea Oltului, la Călimănești. Trafic restricționat

0
Publicat:

Traficul pe Valea Oltului, în Călimănești - Vâlcea, a avut de suferit marți dimineața, 24 ianuarie, în urma semnalării alunecări de teren care a angrenat și căderea de copaci pe carosabilul DN7/E81.

Căderi de arbuști pe Valea Oltului DN7 între Vâlcea și Sibiu Foto ISU Vâlcea
Căderi de arbuști pe Valea Oltului DN7 între Vâlcea și Sibiu Foto ISU Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că a fost necesară oprirea circulației pe unul dintre sensurile de mers de pe Valea Oltului, traficul desfășurându-se în mod alternativ: „Din cauza căderilor de pământ și arbuști de pe versant, este oprită deplasarea pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea al DN 7, la kilometrul 199+300 metri, în zona localității Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pe celălalt sens”.

Aceeași sursă a mai precizat și că se acționează pentru curățarea suprafeței carosabile, iar reluarea circulației în condiții normale fiind estimată în jurul prânzului.

A treia zi consecutivă cu incidente pe Valea Oltului și blocarea traficului pe DN7

Este a treia zi consecutiv în care circulația pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, are de suferit din diverse cauze. Duminică, 22 ianuarie, spre exemplu, la granița dintre județele Vâlcea și Sibiu, în zona Robești - Câineni, au căzut de asemenea arbuști pe carosabil, iar la câțiva kilometri distanță, între Boița și Lazaret, s-a surpat talazul pe o distanță de 200 de metri lungime între km 246 + 700 m și 246 + 900 m, traficul fiind restricționat iar circulația dirijată cu ajutorul unui semafor.

Luni, 23 ianuarie, în urma unui accident rutier în zona Lotrișor, la intrarea nordică pe Viaductul Cârligul Mic, circulația a fost din nou oprită. Coliziunea a avut loc pe fondul unei depășiri neregulamentare, din cauza căreia patru oameni au ajuns la spital.

Incidentul rutier s-a produs într-o zonă marcată cu linie continuă. Un autoturism care rula pe sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea a intrat pe contrasens în coliziune frontală cu un alt autoturism care venea din sens opus.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite