Bărbat de 52 de ani, reţinut pentru că şi-a pipăit nepoata de 6 ani în zonele intime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Poliţiştii din Milcoiu - Vâlcea au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani acuzat de agresiune sexuală împotriva unui minor. Suspectul este prezentat marţi, 11 iunie, Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă.

Întâmplarea s-a produs în după-amiaza zilei de 26 mai, când bărbatul de 52 de ani a invitat-o pe copila de 6 ani la el acasă, sub pretextul unui suc.

Fetiţa este fiica vărului său, aşa că nimeni nu a bănuit ce urma să se întâmple, au explicat ulterior anchetatorii. Cert este că acasă, agresorul a dezbrăcat-o pe copilă şi a pipăit-o în zonele intime, „fără a o agresa fizic sau verbal”, au completat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

La mai bine de o săptămână de la incident, au aflat şi părinţii ce se întâmplase în casa vărului şi mama copilei a depus o sesizare la Poliţie pe data de 5 iunie. 

Victima locuieşte în comuna Nicolae Bălcescu. Suspectul a fost reţinut luni, 10 iunie, de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru 24 ore.

„În baza probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu, faţă de bărbatul, de 52 de ani, urmează ca astăzi, 11 iunie, acesta să fie prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă”, au mai adăugat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite