Un bărbat care şi-a violat în urmă cu şapte ani mama a siluit o bătrână de 81 ani. Cine a fost martorul ororii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna nu a putut să-l indice pe făptaş, autorul fiind identificat o zi mai târziu FOTO: arhiva
Bătrâna nu a putut să-l indice pe făptaş, autorul fiind identificat o zi mai târziu FOTO: arhiva

Un bărbat în vârstă de 45 ani, recidivist, a siluit în urmă cu trei nopţi o bătrână, violul fiind înregistrat iniţial ca faptă cu autor necunoscut. La anchetă au ieşit la iveală detalii înfiorătoare.

Fapta abominabilă s-a petrecut în localitatea Vişina Nouă din judeţul Olt, noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 iunie 2019, când Dumitru Mitrel Tănase a pătruns în locuinţa victimei, o femeie în vârstă de 81 ani, şi în faţa soţului acesteia, un bătrân de 85 ani, imobilizat la pat în urma unui accident vascular cerebral, a penetrat-o cu mâna. După acest prim episod, a târât-o pe femeie în curtea locuinţei, unde sub ameninţări a întreţinut cu ea raport sexual normal. Pentru că femeia a opus rezistenţă, bărbatul a şi lovit-o cu pumnii în zona capului. Medicii legişti au constatat leziuni în zona genitală în urma raportului sexual brutal, stabilind că femeia necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Fapta petrecută, spun surse din cadrul anchetei,  a fost iniţial înregistrată cu autor necunoscut, făptaşul fiind identificat 24 de ore mai târziu şi plasat în arest. Acesta, care în 2012 şi-a violat mama, ispăşind patru ani de puşcărie, fiind eliberat condiţionat în 2016, şi-a recunoscut fapta în timpul anchetei. Bărbatul mai are în cazier şi alte infracţiuni, fiind în evidenţe şi pentru abandon de familie. Băiatul său i-a călcat însă pe urme, în această iarnă tâlhărind o bătrână din localitate, în căutarea unei salbe de aur.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite