Revelion cu Emi şi Cuza de la „Noaptea târziu“. Târgul de Crăciun de la Râmnicu Vâlcea, în imagini FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea Sursa Kandy Reisenauer
Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea Sursa Kandy Reisenauer

Râmnicu-Vâlcea organizează an de an, fără întrerupere, Târgul de Crăciun. Inspirându-se, iniţial, de la vecinii de peste Carpaţi, din popularul Sibiu, dar şi de peste hotare, Râmnicu Vâlcea găzduieşte un cochet târg destinat sfârşitului şi începutului de an.

Chiar şi anul trecut, când majoritatea administraţiilor locale au anulat evenimentele destinate sărbătorilor de iarnă, Municipalitatea din Râmnicu Vâlcea nu s-a înscris în acest trend, în ciuda pandemiei, a criticilor şi a posibilelor represalii legate de restricţii.  

GALERIE FOTO CU TÂRGUL DE CRĂCIUN DE LA RÂMNICU VÂLCEA

Sub genericul „Decembrie Magic” pe perioada întregii luni decembrie, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, în Scuarul Mircea cel Bătrân, se organizează o serie de manifestări. 

Spre exemplu, în cursul acestei săptămâni, în aşteptarea sărbătorii Naşterii Domnului, Scuarul Mircea cel Bătrân a fost animat de spectacolele oferite de grupul „Angel Voices” şi Corul „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” cu recitaluri de colinde şi cântece de iarnă româneşti, dar şi colinde internaţionale, precum şi de un show - „Dor de voi” - Xmas Party - susţinut de Iuliana Beregoi şi Lara Team cu 90 de minute de muzică, dans şi distracţie. 

Moş Crăciun le-a împărţit copiilor dulciuri prin intermediul ajutoarelor de la Primăria Râmnicului.

Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul - credit Kandy Reisenauer

Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea Foto Adevărul - credit Kandy Reisenauer

Debutul manifestărilor a fost făcut printr-un spectacol dedicat Zilei Naţionale a Românii, de 1 Decembrie, când s-a aprins iluminatul festiv în spaţiul public central al oraşului şi a fost deschis oficial Târgul „Decembrie Magic”, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii. A urmat mai apoi un spectacol dedicat ajunului lui Moş Nicolae, când s-au aprins luminile în bradul de Crăciun. 

Ultimul eveniment din cadrul „Decembrie Magic” va fi dedicat trecerii în noul an: un spectacol „Revelion 2022” care va începe pe 31 decembrie, la ora 22:00, cu o sesiune muzicală de warm-up, urmată de un recital al Ansamblului „Voice Angels” coordonat de profesoara Camelia Clavac. Ultimele minute ale acestui an vor fi petrecute în compania trupei „Noaptea Târziu”, alături de protagoniştii ultimului sezon al emisiunii „Asia Express”: Cuza şi Emi, dar şi Cucu, miezul nopţii fiind marcat de un foc de artificii, urmat de un after-party în stil retro performat la platane de DJ Cristi.

Vă mai recomandăm şi:

Transalpina Ski, programul de sărbători. Pârtiile sunt închise în Ajun de Crăciun din cauza vântului VIDEO

Vâlcea are cele mai bune SPA-uri din România. Centrele premiate la Gala Termalia 2021

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite