200.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate în urma unor percheziţii domiciliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigarete de contrabandă confiscate la Vâlcea Foto Poliţia Română
Ţigarete de contrabandă confiscate la Vâlcea Foto Poliţia Română

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea bănuit de contrabandă cu ţigări a fost reţinut în urma unor percheziţii domiciliare în care s-a găsit marfă folosită în comerţul ilicit.

Luni, 17 august, în Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat două percheziţii domiciliare. Operaţiunea avea în vedere un dosar de contrabandă cu ţigări.

Imobilele vizate aparţineau unui bărbat de 35 de ani bănuit de contrabandă. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi confiscate peste 200.000 de ţigarete de contrabandă, de diferite mărci şi suma de 700 de euro.

Pe baza probatoriului administrat de către organele de cercetare penală, s-a decis reţinerea persoanei suspectate, pe o perioadă de 24 de ore. Aceasta a fost încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, după ce s-a stabilit că prejudiciul creat numai din taxe vamale, accize şi T.V.A. se ridică la peste 150.000 lei.

Ancheta continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Marţi, 18 august, urmează ca bărbatul reţinut „să fie prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea de măsuri legale”.

Pentru operaţiunea de luni s-a primit sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. şi al luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite