Unde a ascuns pungile cu cocaină un traficant din Prahova care s-a trezit cu mascaţii la uşă. „N-am putut recupera tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pungile cu cocaină au fost recuperate din canalizare FOTO Captură DIICOT
Pungile cu cocaină au fost recuperate din canalizare FOTO Captură DIICOT

Un traficant din comuna prahoveană Păuleşti a aruncat pungile cu cocaină în veceu când a realizat că este ţinta unor percheziţii făcute de poliţiştii din cadrul Biroului de Combaterea Criminalităţii Organizate şi Antidrog.

Individul a apucat să tragă şi apa la veceu, astfel că poliţiştii implicaţi în percheziţii au fost nevoiţi să recupereze drogurile din canalizare. Potrivit unor surse judiciare nu a fost recuperată întreaga cantitate de cocaină pe care o deţinea bărbatul.

Acesta este un traficant recent intrat pe piaţa drogurilor şi nu este cunoscut, cel puţin nu oficial, că ar mai fi fost implicat până acum în afaceri ilegale.

Lucian Gabriel Florea (43 de ani) a fost arestat de Tribunalul Prahova la solicitarea procurorilor DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

În casa bărbatului poliţiştii au găsit zeci de doze de cocaină, un drog de mare risc, mai puţin prezent pe piaţa din Ploieşti până acum.

”La data de 5 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în judeţul Prahova, fiind vizată o persoană bănuită de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată”, a anunţat, luni 8 august, Poliţia Prahova.

Potrivit sursei citate, traficantul a început să vândă droguri în Prahova, mai ales cocaină, începând cu luna mai 2022.

 Cocaina este un drog scump care se vinde cu 100 de euro doza şi chiar mai mult, în funcţie de calitatea ”prafului”.

Au fost găsite şi până acum doze de cociană în Prahova, dar în cantităţi mici, canabisul şi ”legalele” fiind stupefiantele preferate de consumatorii din judeţ. De data aceasta însă, în casa acestui dealer de droguri au fost găsite 71 de doze de cocaină care urmau să fie vândute consumatorilor din Prahova.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 71 de punguţe din material plastic care ar fi conţinut cocaină, 9 comprimate Xanax, 9.100 de lei, un pistol cu gaz neletal, 15 cartuşe de manevră şi 2 telefoane mobile”, se arată în comunicatul poliţiei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse, în vederea audierii, 15 persoane, despre care există bănuiala că ar fi implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Lucian Florea, traficantul, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Ploieşti … dispune arestarea preventivă a inculpatului FLOREA GABRIEL-LUCIAN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, (5 acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.08.2022 şi până la data de 03.09.2022 inclusiv. Respinge ca neintemeiata cererea inculpatului de luare a masurii preventive a arestului la domiciliu”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Bărbatul acuzat de trafic de droguri a contestat la Curtea de Apel Ploieşti măsura arestului preventiv.

Vă recomandăm şi:

Trei băcăuani făceau trafic de droguri în două judeţe. Cu cât vindeau gramul de cocaină

Bărbat ameninţat cu pistolul în trafic. Şoferul era drogat cu cocaină

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite