Peste 70 de doze de cocaină găsite în casa unui traficant de droguri în Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocaina, printre cele mai periculoase şi scumpe droguri, tot mai prezentă pe piaţa din Ploieşti FOTO Poliţia Prahova/captură video
Cocaina, printre cele mai periculoase şi scumpe droguri, tot mai prezentă pe piaţa din Ploieşti FOTO Poliţia Prahova/captură video

Lucian Gabriel Florea (43 de ani) a fost arestat de Tribunalul Prahova la solicitarea procurorilor DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

În casa bărbatului poliţiştii au găsit zeci de doze de cocaină, un drog de mare risc, mai puţin prezent pe piaţa din Ploieşti până acum.

”La data de 5 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în judeţul Prahova, fiind vizată o persoană bănuită de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată”, a anunţat, luni 8 august, Poliţia Prahova.

Potrivit sursei citate, traficantul a început să vândă droguri în Prahova, mai ales cocaină, începând cu luna mai 2022.

 Cocaina este un drog scump care se vinde cu 100 de euro doza şi chiar mai mult, în funcţie de calitatea ”prafului”.

Au fost găsite şi până acum doze de cociană în Prahova, dar în cantităţi mici, canabisul şi ”legalele” fiind stupefiantele preferate de consumatorii din judeţ. De data aceasta însă, în casa acestui dealer de droguri au fost găsite 71 de doze de cocaină care urmau să fie vândute consumatorilor din Prahova.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 71 de punguţe din material plastic care ar fi conţinut cocaină, 9 comprimate Xanax, 9.100 de lei, un pistol cu gaz neletal, 15 cartuşe de manevră şi 2 telefoane mobile”, se arată în comunicatul poliţiei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse, în vederea audierii, 15 persoane, despre care există bănuiala că ar fi implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Lucian Florea, traficantul, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Ploieşti … dispune arestarea preventivă a inculpatului FLOREA GABRIEL-LUCIAN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, (5 acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.08.2022 şi până la data de 03.09.2022 inclusiv. Respinge ca neintemeiata cererea inculpatului de luare a masurii preventive a arestului la domiciliu”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Bărbatul acuzat de trafic de droguri a contestat la Curtea de Apel Ploieşti măsura arestului preventiv.

Vă recomandăm şi:

Tânăr de 20 de ani, prins când conducea drogat, cu aproape 200 km/h

Doi studenţi marocani au sugrumat un alt student tunisian, la Arad. Totul, pe fondul consumului de alccool şi droguri

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite