Droguri la festivalul rock de la Râşnov. Cu ce erau „înarmaţi” doi tineri care doreau să profite de pe urma evenimentului

0
0
Doi tineri au fost prinşi cu droguri asupra lor la Festivalul Rockstadt de la Râşnov, FOTO Adevărul
Doi tineri au fost prinşi cu droguri asupra lor la Festivalul Rockstadt de la Râşnov, FOTO Adevărul

Festivalul Rockstadt de la Râşnov a devenit o tradiţie în zonă. După ultimele întâmplări de la alte evenimente de acest gen, poliţiştii şi jandarmii au făcut controale şi la acest festival şi au prins doi tineri care aveau cannabis asupra lor.

Doi tineri care participau la festivalul Rockstadt de la Râşnov au fost surprinşi de poliţişti în timp ce aveau asupra lor cannabis. În noaptea de 5 spre 6 august, poliţiştii râşnoveni şi cei ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, împreună cu jandarmii braşoveni au desfăşurat mai multe acţiuni preventive şi de control la festival. 

„Cele două persoane au fost identificate ca fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani şi un bărbat, în vârstă de 31 ani, ambii din Staţiunea Râşnov, judeţul Braşov. Procedându-se la efectuarea controlului corporal al acestora, au fost descoperite 20 de grame de cannabis, porţionate în 27 de folii de staniol, sub formă de bile, acestea fiind pregătite în vederea comercializării. Ulterior conducerii la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Braşov şi audierii acestora, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane, pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc”, a informat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Faţă de bărbatul în vârstă de 31 ani, a fost formulată propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov dispunând luarea măsurii arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Pentru tânărul de 21 ani, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Braşov a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. 

Vă recomandăm să mai citiţi:   

Cum intrăm, cum circulăm şi cum ieşim din sensurile giratorii. Greşeala din legislaţie care încurcă tot

O echipă de copii din Ucraina ia parte la un turneu de fotbal la Braşov. Câţi jucători mai are clubul din ţara vecină după şase luni de război

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite