Un român a jucat de 49 de ori același bilet câștigător la pariuri sportive. Suma enormă la care a ajuns

0
Publicat:

Un bărbat din județul Prahova a avut marea inspirație de a alege o combinație de 28 de meciuri câștigătoare pe un bilet, dar nu s-a oprit aici. A copiat același bilet de numai puțin de 49 de ori.

Pariuri. FOTO Arhivă
Pariuri. FOTO Arhivă

Bărbatul a pariat câte 2 lei pentru fiecare bilet câștigat, cheltuind, practic, 100 de lei pe 50 de meciuri. Cota adunată pe fiecare bilet a fost de 28.834, plus câte un bonus de 80.753 de lei pentru fiecare dintre ele.

Așa se face că suma totală strânsă de parior ajunge la fabuloasa cifră de 955.000 de euro. Informația a fost confirmată de firma de pariuri unde a fost obținut câștigul fără precedent în România.

Potrivit orangesport.ro, meciurile, întinse pe 7 zile, au fost din 14 competiţii: Champions League, Europa League, Conference League, La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Superliga (Danemarca), Superliga (Turcia), Bundesliga 2 (Germania), Championship (Anglia), Eredivisie (Olanda – Liga 1), Eerste Divisie (Olanda – Liga 2), NB I (Ungaria) şi Eliteserien (Norvegia).

„Am trăit destul de relaxat meciurile. Excepţie au făcut: Girona – m-am culcat în minutul 75 la 0-0 şi bine am făcut, pentru că în minutul 88 a marcat Celta, golul a fost anulat (a fost primul VAR care m-a ajutat de când s-a introdus sistemul!), gazdele marcând apoi în prelungiri... Primul câştig… nu mi-l amintesc. Îmi amintesc primul câştig mare, a fost anul trecut, în decembrie, ultimul meci ieşit cu 11 metri în minutul 94. Am luat 90.000 de lei cu 300 de lei jucaţi. Ce voi face cu banii? Îi voi dubla”, a declarat fericitul câştigător pentru sursa citată.

Cum l-a lovit norocul pe un angajat de la Ministerul Finanțelor: câți bani a câștigat la pariuri în trei ani

Reprezentatul Ministerului Finanțelor în cadrul Comitetului de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc a câștigat cumulat timp de trei ani aproximativ 100.000 de euro la pariuri jucate la același operator. Experții în domeniu spun că, legal, acest lucru este imposibil și cer verificarea operatorului de pariuri deoarece acesta este obligat să țină evidența tuturor câștigurilor pe o perioadă de cinci ani.

Raul Cristian Petrescu care este reprezentantul Ministerului de Finanțe în cadrul Comitetul de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) este, probabil, printre cei mai norocoși oameni din lume după ce, așa cum scrie PRESShub, a câștigat oficial la pariuri timp de trei ani la rând sume importante și destul de constante dacă ne referim la cuantum.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite